Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacker

WasserFull

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóz mam na oku jednego hackera i chce go zglosic poniewaz uprzykrza ludziom zycie. Ja wiem ze on na 100% hackuje poniewaz widze jak ma exp bota, i pelerynki a gada ze ma peleryny a nie mozna nimi handlowac + ma niewidzialny atak i nie tylko, ale nie wiem jak to zgłosic do adminów i czy mi uwierzą.  

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

I tak go nie zbanują więc szkoda tylko twoich nerwów i czasu.

Nagrywasz film, wrzucasz na YT, film wysyłasz na support metina

Opublikowano

Nie hacker a cheater ;)

Nagraj go i wrzuć film na yt, po czym wysyłasz go na support metin2.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Nie musisz go nagrywać, wystarczy wysłać jego nick na supporcie z dopiskiem cheater i sami go będą sprawdzali

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Będziesz się sapał o bota 5lv w eq +5/6 ? ;d

Nagraj filmik a następnie wrzuć go na youtube i prześlij link administracji? ( nie mam pojęcia - nigdy nikogo nie zgłaszałem ;d )

2662114216934981012447.png

Opublikowano

I tak go nie zbanują więc szkoda tylko twoich nerwów i czasu.

Nagrywasz film, wrzucasz na YT, film wysyłasz na support metina

Święte słowa....

Ja nigdy nie zgłaszam nikogo na support, że czituje, czy gra na hackach, bo to po prostu nie ma sensu.

No ale ostatnio, dokładnie 2 - 3 dni temu dropie sobie dropkiem (21 lv) piłki w M2 na polance. Miałem zalogowanego jeszcze buffka, i jedną postać w pt, którą se expiłem po zmianki, nie. No i nagle przychodzi jakiś cziter z Schinsoo, na bank jechał na SH bo zanim dobiegł do buffki to już padła. No ale kij tam z nim, cziter to cziter nie jeden na serwie, myśle se, że przejeżdżał tylko i pójdzie zaraz, no ale się myliłem. Ciągle zabijał mi dropka, buffke, no i te postać, nawet wstać nie dawał. Męczyłem się z nim może z ponad godzinę, w końcu mi puściły nerwy, nagrałem gnoja frapsem (na filmiku wszystko pięknie widać jak na hackach jedzie), wrzuciłem na YT, no i wysłałem ticketa na support.

Na 2 dzień dostałem taką odpowiedź od supportu:

- Witaj ********,

Dziękujemy za zgłoszenie.

Gracz został dodany do listy osób pod szczególnym nadzorem.

Z poważaniem,

Mistrz Gry, serwer ***

Czyli bana nie dostał. A wiem, że nie dostał, bo napisałem do niego na PW dzisiaj z ciekawości i był Online :). Jak widać tyle mojego wysiłku na nic.

Jak sie chcecie bawić to se zgłaszajcie, ale tak jak kolega wyżej napisał, szkoda nerwów i czasu. Najprościej jest zmienić CH i po wszystkim :D.

[ jbc pisałem o globalu PL ]

Opublikowano

support spada na psy :)

nie ma sensu zglaszania do supportu bo tam jest banda zjebów..

lepiej pobrać sobie moda i mieć wyjebane na rzeczywistość :D

24267682304344824194.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...