Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kick za pomocą komendy

kajmanus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, doszły mnie słuchy że można po wpisaniu jakiejś komendy kicknać kogoś z rooma.Podobno potrzebny jest tylko nick tej osoby i coś tam dalej.Chciałem się zapytać czy to prawda?

Opublikowano
Witam, doszły mnie słuchy że można po wpisaniu jakiejś komendy kicknać kogoś z rooma.Podobno potrzebny jest tylko nick tej osoby i coś tam dalej.Chciałem się zapytać czy to prawda?

tak lecz sluzy do tego płatny vip hack i mozna przejąć mastera rooma i poprzez komendy normalnei kickowac i zmieniac mapy poprostu jestes masterem rooma ;]

Pozdrowionka ;D

Jeżeli pomogłem, daj tyle, na ile u Ciebie zasłużyłem.

Opublikowano
tak lecz sluzy do tego płatny vip hack i mozna przejąć mastera rooma i poprzez komendy normalnei kickowac i zmieniac mapy poprostu jestes masterem rooma ;]

Ale jemu nie oto chodzi jemu chodzi oto ze naprzykład podzczas gry piszesz /kick i coś tam dalej.....

Jak dobrze pamietam to ohnoes pisał kiedys na forum o tej komendzie.

Pozdrawiam.

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

Opublikowano

To był /blistadd i służył on do blokowania użytkownika. Nie widziałeś potem co on pisze poprostu...

Jeżeli chodzi o ten kick to widziałem niedawno zioma shoxacc89 który wpisał komendę /error %USER* ALL% i wszystkim wyskoczył błąd Runtime error C+++ cos takiego. Powiedział ze do tego trzeba mieć jakieś oprogramowanie...

Opublikowano

Kiedyś mi wyskoczył taki komunikat - Tommasski individual kicked player - I mnie wywaliło z rooma i to mogło być właśnie to ale ten kolo był masterem pokoju!!

Opublikowano

Znam tam jakąś starą komendę ale czy to zadziała to nie wiem nie wiem co gdzie wpisać pokombinujcie.

timestamp packet_id user_id

To jest to.

KOKS!

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

Znam komende do kickania osob mógłbym nawet zrobić o tym poradnik ale niezrobie bo nooby i dzieci neo zaczna się tym bawić i bedzie detected. jezeli ktos by bardzo chciał to pisać na gg umieszcze to też na swoim forum link w opisie gg

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

?? zal?? nikt do mnie niepisał ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...