Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skyblock

NiemaSkilla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pytanie kieróje się do doświadczonycz skyblokowców. Czy jeśli zrobie wioske to npc sie zrespią,czy muszę zrobić npc z zombie i Jak rozmnożyć go i Jak zrobić farmę żelaza???

Opublikowano

Pisze się kieruje* . Jeśli na serwerze jest opcja kupienia spawnera a potem zmiana na dowolnego moba to polecam tą opcję . Kup spawnery golemów , zbuduj specjalne pomieszczenie , spalarke i lej aby łapał kwiatki i żelazo .

Opublikowano

1 Nie zrespio ci się npc gdy zrobisz wioskę (żeby szybciej doszło do stosunku można zamknąć na npc  w pomieszczeniu np 7 na 7 i otoczyć je drzwiami i tak samo ciągle  w górę)

2 Ja najczęściej npc pozyskuje z zombi npc masz poradnik  https://www.youtube.com/watch?v=KFnWnJ7qvuI

3 Farma żelaza jest bardzo kosztowna a)kupujesz spawnery (3) z golemami albo je kupujesz w spawnerze (morze być 1 spawner ale 3 wystarczą można i więcej ale nie sądzę że cięna to stać  :D )  robisz pokój dość duży i z przodu wylewasz wodę na środku stawiasz spawnery teraz golemy dzięki wodzie płyną w jedną stronę (teraz wykorzystujemy fakt że golem jest wysoki na 3 kratki) i robimy tabliczki i lavę między nimi i golemy respią i płyną prosto do lawy

MOGĘ CI WYSŁAĆ SS JAK TO MA WYGLĄDAĆ ZA LIKE :D 

Opublikowano

Nie wiesz o co mi 

Spawnerów nie ma à z noirci 10 pientrowego mobgrindu ami razu nie wyleciał zombie vilager

Dokładnie przeczytaj co napisałem  npc dostają popędu sexu gdy są pomieszczeniach gdzie dookoła są ustawione dzwi po ścianach ja swoje wiem gram od dawna w minecrafta i to mi działało na wielu serverach tak robiłem i działało (skkf,jcraft,teamcraft24.pl i wiele innych)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...