Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

minecraft na tablecie ?

Skipper_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za to nie lubię androida . Dzieciaczki posciagaja sobie za friko aplikacji z neta i pozniej cisna po jablkowcach ze oni maja , a np ja nie . Ja rowniez moge pobrac piracka aplikacje , wszystkie aplikacje, jakie mi sie podobaja .

@topic

chomikuj , google , wirusów nie będzie ,twoj tablet i tak na zlom sie nadaje bo to android , moj po roku wysiadl jest bezuzyteczny.

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Za to nie lubię androida . Dzieciaczki posciagaja sobie za friko aplikacji z neta i pozniej cisna po jablkowcach ze oni maja , a np ja nie . Ja rowniez moge pobrac piracka aplikacje , wszystkie aplikacje, jakie mi sie podobaja .

@topic

chomikuj , google , wirusów nie będzie ,twoj tablet i tak na zlom sie nadaje bo to android , moj po roku wysiadl jest bezuzyteczny.

Wskaż mi system na który nie można pobrać płatnych aplikacji z neta za darmo? Na windowsa też se dzieciaki pobierają gry, programy, filmy i się tym chwalą i co. 

@topic 

będzie działać tylko po pierwsze jaką masz wersję andka na tablecie a po drugie nie masz antywirka na tablecie? Wystarczy wpisać w google i masz tysiące stron z darmową wersją minecrafta pocket edition

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Polecam ci wpisać "Minecraft Pocket Edition chomikuj" w Google i tam będziesz miał kilka dziesiątki chomików którzy pirackie wersje udostępniaja, jest to pełna wersja kolega mój ma :)

Pozdrawiam

sygnaturka.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...