Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skin do Anivi - kto już dostał?

mR.LoL?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie do Was wszystkich takie, jak w temacie. Kto już dostał tę skórkę do Anivi za granie po węgiersku? Ile gier?

Opublikowano

Ja jeszcze nie dostalem, podobno trzeba grac na tym węgierskim lolu 3 tygodnie zeby dostac ten skin :)

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Ja jeszcze nie dostalem, podobno trzeba grac na tym węgierskim lolu 3 tygodnie zeby dostac ten skin :)

Maksymalnie do 3 tygodni dostaniesz, a nie 3 tygodnie grać ...

Nie, nie dostałem

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Liczą się wszystkie gry, rankedy podobno też, skoro wszystkie rozgrywki po Węgiersku + oczekiwanie 3 tygodni na skina. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Czyli mam rozumiec 8 gier mam zagrac na wiegierskiej wersji jeszcze dzis? Hmm. Patch jakas godzine bedzie trwac a 8 rankedow od 16 moze zdaze zagrac.

A tak btw. Mozna na botach zagrac ?

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ja już ponad 20 gier gram i nie mam bo to od jutra dopiero będą chyba rozdawać

W maxie 3 tygodnie na skina czekasz. 

Do 27.06.14 

Nie wprowadzaj ludzi w błąd. 

W dniach 27.06 – 27.07 będziemy mieli możliwość zdobycia Drapieżnej Anivi zupełnie za darmo! 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

W maxie 3 tygodnie na skina czekasz. 

Nie wprowadzaj ludzi w błąd. 

W dniach 27.06 – 27.07 będziemy mieli możliwość zdobycia Drapieżnej Anivi zupełnie za darmo! 

Mi się wydaje że od dzisiaj się te gry liczą ;/

Opublikowano

Mi się wydaje że od dzisiaj się te gry liczą ;/

Od dzisiaj do 27 lipca, tak, jak jest napisane. 

A Aramy się liczą?

Tak, każdy tryb (Dominion, Aram, Normal, Ranked + chyba Custom game ale nie wiem tego na 100%) po kilka gier na każdym trybie.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

W każdym trybie po kilka razy? Nie no daj spokój :p

Trzeba grać 8 gier na węgierskim, nie mam i nie chce mieć. :)

Skąd wiesz, że akurat 8? 

Opublikowano

W każdym trybie po kilka razy? Nie no daj spokój :P

Skąd wiesz, że akurat 8? 

Wystarczy zmienić język clienta na Węgierski oraz zagrać kilka meczów dowolną postacią, liczony jest każdy rodzaj rozgrywek.

Czyli gramy jedną postacią kilka meczy w każdym trybie na to wychodzi. :) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
Wystarczy zmienić język clienta na Węgierski oraz zagrać kilka meczów dowolną postacią, liczony jest każdy rodzaj rozgrywek.

Jest napisane, że dowolną postacią. Jeśli miałaby to być jedna to byłoby, że jedną postacią xD. No chyba że teraz wyszło moje nieobrabianie lekcji z czytania z podstawówki :<. Jeśli Twój cytat jest z oficjalnej strony to moim zdaniem wychodzi na to, że wystarczy zagrać mniej niż 10 meczy obojętnie jakiego typu. Pewnie boty też mogą być :)

Opublikowano

Ja juz dostalem, po zagraniu jakichs 15 gier.

W sumie i tak gralem po angielsku, bo podmienilem sobie pliki węgierskie na angielskie w plikach lola, ale clijent widzial to jako węgierskie ;]

Dowód:

2nsq7nk.jpg

Opublikowano

Czytanie ze zrozumieniem .. DOWOLNĄ POSTACIĄ BYLE JAKIE TRYBY mozesz zagrac dominiona, arama, rankeda, dominoina, arama, rankeda i tak dalej..

lucyfergif.gif

Opublikowano

Ja juz dostalem, po zagraniu jakichs 15 gier.

W sumie i tak gralem po angielsku, bo podmienilem sobie pliki węgierskie na angielskie w plikach lola, ale clijent widzial to jako węgierskie ;]

Dowód:

703821403886072305301.jpg

Musiałeś coś potwierdzać na e-mail?

Opublikowano

@up, musisz w plikach grzebać, poza tym, ta oferta nie tyczy się Westa, tylko North East.

W jakich plikach?

Włączasz Patcher i pod napisem ONLINE/OFFLINE/UNDEFINED masz okienko i tam w pierwszym zmieniasz na: Magyar.

A jak w plikach chcesz to: ...\League of Legends\RADS\system i plik locale.cfg otwierasz notatnikiem i zmieniasz z języku np en_GB, pl_PL (czy jako tam to jest) na hu_HU.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...