Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt P[r]oland low exp server ?

DzinX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak biorac pod uwage fakt ze odin R.I.P a ja [i pewnie wielu innych graczy] chcialo by pograc na jakims low exp gdzie bedzie duzo polaczkow [wiadomo lepiej sie dogadac zrobic jakas guild miec mozliwosc chodzenia w pt itp...] chcialbym zrobic serwer low exp tyle tylko ze musze wiedziec czy to sie wogole oplaca. hosteraz znajde bezproblemowo tyle ze czy oplaca sie trzymac taki serwer dla 10 osob ? piszcie w tym temacie ilu by was gralo na takim low exp i ile wg was taki serwer low exp powinien miec tego rate expa ;] wg mnie max 10x.

CZY SA JACYS CHETNI ? :>

@edit

zainteresowanych projektem prosze o lukniecie tutaj

http://www.prolandms.fora.pl/

Nie podaję nicków z GMS, EMS.. Ponieważ nie ufam niektórym na mpc ;]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano

Ja bym chętnie pogram jeżeli server bedzie przynajmniej od 10-21 Online ? bo jeśli bedziesz go stawiał na 2h dziennie to nara

18706.png

4qqxeh3.gif

6840.png

Opublikowano
Pomysł dobry. Trzeba miec hostera 25mb i 10ch. Nazwe proponuje NewOdinMS

przeczytaj 5 razy posta zanim napiszesz -.-

dawid1122-3684.png
Opublikowano

host 24/7 moze byc problem ale taki od rana do wieczora to sie zalatwi piteren 1 slowo parodia 25mb/s ^^ powodzenia ;]

widze ze graczy troche bedzie ale zaden z was nie pisal jaki chcialby exprate czy 5 10 15 20 bo to sa zasadnicze roznice. ktos pisal o 24/7 tylko i wylaczenie dedyk lub jakis hoster [watpie ze taki sie znajdzie] a na dedyka sie nie zrzucicie bo jestescie polakami co mowi samo przez sie ;] piszcie narazie o exp i ilosci graczy. a ja wezme sie za xzuaknie jaknajlepszego hostera.

@down

dokladnie o to mi chodzilo zeby podawac exp i czy bedziecie grac.

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano

Może i zagram. Exp proponowałbym 10-15. Nie więcej, nie mniej.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Mam zamiar postawic taki serwer. Kolega może użyczy miejsca na dedyku, ew. u mnie na desktopie od 9 do 23...

btw. 24mbit lacze to ja mam w Szwecji ;q

Working on ownede trainer .57 - 80% (RC1, dopracowywuje)

Opublikowano

moze widziales taki temat ale ja tego nie organizowalem rolmowi pomoglem w zrobieniu serwera to stoi i ma sklepy wszystkie itp itd tyle ze jak dla mnie ma za malego expa kto zainteresowany pomyslem prosze zajzec na http://www.prolandms.fora.pl/

NAZWA BEDZIE PrOLANDMS a nie polishms.

@Mega

masz mnie za oszoloma ? o.0 kto by gral na serwerze zadkodzialajacym z low exp ? n/c - odpowiedz bedzie jaknajdluzej online jak sie uda to skoluje dedyka od jakiegos kumpla. jak nie to znajde najlepszego hostera

@Yojjj

bedzie stabilny napewno poniewaz to

@ktos tam

Odin czlowieczku z odinem nie mamy sie co rownac nawet i nie bede tlumaczyl bo mi sie nie chce

@Down

wiem wlasnie dlatego probuje sie zorienowac czy warto sie wysilac w sumiem mam prawie wszystkie pliki bo pomagalem w powstaniu innego serwa ale nie chce mi sie tego robic jezeli nie bedzie mial kto grac..

NP. DzinX "-_-

Opublikowano

Ja bym chętnie zagrał ale też musiało być dużo ludu bo jak będzie 2-3 to nie ma co grać.

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

Ja napewno zagram... a co do expa niech bedzie 20

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano

A ja bym nie zagrał ;[ Low rate= GlobalMS tam chociaż możesz coś osiągnąć albo sprzedać konto. Low rate niszczy ideę prywatnych serwerów. Privy mają na celu zabawę, a nie mozolne bicie leveli....

Opublikowano

yojjj zly przelicznik podales ;] ale mneijsza o to serwer powstanie napewno bo widze ze jest duze zainteresowanie

prosze was o zagladniecie na forum jeszce nie powstalego serwera :]

NP. DzinX "-_-

Opublikowano
Low rate= GlobalMS

Na Odinie w 4-5 dni można było mieć 70lvl.

Low rate niszczy ideę prywatnych serwerów. Privy mają na celu zabawę, a nie mozolne bicie leveli....

Prywatne serwery są głownie po to, zeby zdobyc coś czego nie można na serwerach globalnych.

High Rate - zwykle wbija sie tutaj hlvl 4fun, nic więcej

Low Rate - tutaj wbicie hlvl zabiera trochę więcej czasu, ale przyjemnosc z gry jest wieksza (moim zdaniem ;P)

@Topic

Jesli bedziesz miał jakies problemy ze skryptami, moze sie na cos przydam ;]

Opublikowano

na serwer troche poczekacie bo trzeba porobic tego troche. ale sadze ze do konca tygodnia bedzie juz po testach i serwer bedzie online narazie nie spamujcie mpc bo "bog" Detox sie zdenerwuje ^^ mozecie pisac na forum serwera.

@Detox fakt moj blad :] a bog to tak z przekąsem jezeli nie zauwazyles ^^

/*Detox

Aż Bogiem to ja nie jestem, nie schlebiaj mi..^^

Ale z samej kultury wypada pisać mój nick z wielkiej litery >_<"

Detox*/

NP. DzinX "-_-

Opublikowano

Ehh ja polecam drop 8 tak jak na Odinms żeby uczcić pamięć exp 10 a mesos 10 - 15.

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

jak zaczne testowac z ekipa to z pewnoscia napiszemy oczywiscie byla ankieta na exp wiekszosc chce 10x wiec taki bedzie a drop i meso drop dostosujemy sami.

eq sellera nie bedzie ;] zastanawiamy sie nad mozliwoscia kupywania itemow od gm'ow przez pewien czas.

scroll seller napewno bedzie z tym ze ceny u niego beda lekko zawyzone np 60% wa bedzie kosztowal 7m a od ludzi bedzie mzona kupic za 5m tak aby nie umarl handel na serwerze. jezeli ktos ma jakies pomysly pisac na

prolandms.fora.pl

mozliwe ze kazdydobry pomysl bedzie nagrodzony.

NP. DzinX "-_-

Opublikowano

sorry ale nie interesuja mnie high exp a ten serwer robie poprostu zeby na nim pograc...

NP. DzinX "-_-

Opublikowano

rekrutacja na GMS jest zamknieta to po pierwsze

a po drugie to 10x exp to co innego nix 1x exp

(wiesz np zielny slimak daje 30 exp a nie 3 wg mnie to roznica)

po za tym wielu ludzi ne rajcuje nabicie 200levela w 2h

P.s.

wg mnie to krytykujesz to zeby ludzie nie zaczeli zmieniac z polandMS (twojego priva) na P[r]olandMS

P.s

ja juz nie gram na polandms - client ma wirusa, nigdy nic nie wiadomo mozliwe przeciez ze podczas naszego grania wirus sobie szuka hasel do kont w banku itp

@down@

to nie co dziwne ale moze tak jest tylko dlaczego antywirus (avast) wykryl mi ze polandMS to virus, a dagonMS ze nie jest???

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

Opublikowano

@up

Człowieku co ty wiesz o privach?? chyba nic... kazdy klijent ma wirusa:O privy[haxy] sa zrobione na małych wirsuach które nieszkodzą =.= człowieku weź poczytaj a potem sie wypowiadaj ok? ja jakos gram na poland i mi nic niejest:o

@Wiw3k

no ja tam lubie hight rate ale jeśli chcą zrobić coś na przykładzie odina [ pod względem Rate a nie stabilności] to życzmy im powodzenia:D

@thopic

Zagram napewno, i wg. mnie nieliczy sie jak dlugo bedzie online tylko jaka będzie panowała atmosfera na servie:D jeśli będzie miło to będe tam napewno grala

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano

to nei jest temat do klotni to po 1 i najwazniejsze

po 2 nikt nie zmusza was do grania na tym serwerze

po 3 mamy narazie pare problemow z sql ;] wiec poczekacie musimy znalezc kogos kto dobrze zna jave i moze troche pomoc :] prosilbym o kontakt takowe osoby gg 5746116

NP. DzinX "-_-

Opublikowano

@Up

Jak macie problemy z SQL to raczej jakis developer Javy nie pomoze ^^

@Kacye

Zaden klient prywatnego serwera nie jest robiony "na wirusie". Nexon wprowadził jakies "zabezpieczenia" w kliencie, a niektore badziewne antywirusy (m.in. Avast) wykrywaja jakiegos wirusa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...