Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dziś około godziny 18 na serwerze zostanie zorganizowany duży event.

Opis wydarzenia:

Po wpisaniu komendy "/event tp" gracz zostanie przeteleportowany na początek eventu.

Na starcie gracz dostaje zegar za pomocą którego może się przenieść na spawn oraz gwiazdę netheru która jednorazowo leczy gracza.

Mapa eventu to stare podziemne tunele, w których znajdują się ukryte skrzynki.

W skrzynkach poza przedmiotami będzie można znaleźć specjalne itemy które będzie można wymienić np. na konto VIP.

Na obszarze całego eventu, PvP jest włączone. Grę dodatkowo utrudniają spawnujące się moby.

Gracze którym uda się ukończyć event i dotrą do finałowej komnaty, mogą wszystkie zdobyte przedmioty zabrać ze sobą na mapę główną.

Pozdrawiamy,

ekipa serwera

edit:

Event został przełożony na jutro. Początek eventu planowany jest w godzinach 18:00-20:00. Jedynym warunkiem, jest obecność co najmniej 20 osób na serwerze.

D5gGbiD.jpg

Uczeń
Opublikowano

"Nie jesteśmi hipisami czy pacyfistami"! Genialne, po prostu nie mogę. Nie wiem kto to wymyślił ale jest to świetne. Jednak z polską sceną serverów minecraft nie jest tak źle jak myślałem, zajmują się tym jeszcze ludzie dorośli i pojętni. Prezentacja ciekawa, już wchodzę, jak coś będzie nie tak na serverze to wrzucę editka. :)

1792069e00b756d8gen.png

"insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

"głupim jest robienie w kółko tego samego i oczekiwanie innych rezultatów"

Kliknij mnie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...