Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Last Chaos, a sens powrotu

Mr Mądrala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Jakieś 3 lata temu grałem w Last Chaos. Skończyłem gre przy setnym lv gdyż wbijanie lv bez isu było dla mnie nudne.

Ogólnie to nie to było chyba powodem zakończenia rozgrywki.

Mam parę pytań ale czy warto zaczynać grę od nowa na Polskim serverze?

1. Ceny dla mnie to nie ma różnicy gdyż dajmy na to HSy kosztowały kiedyś 1kk, a dajmy na to teraz 1kkk to i tak można powiedzieć że jest to, to samo, gdyż ceny wszystkiego poszły w góre względem niebianów. Dlatego płacz niektórych że ceny duże jest bez sensu...

2. Ile ludzi gra na serverze? Więcj niż 3 lata temu mniej ?

3. Jak jest z expem/dropem/PU.

4. FUN z gry.

Mam dosyć grania w gry moba gdyż za dużo nerwów tracę na drużyny stworzeone niezależnie odemnie ;/ Wolę jednak grę "nie druzynową" pomojając oczywiści gildie...

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

W sumie sens gry tam zawsze jakiś jest, ja sama po graniu na szybkich serwerach wróciłam na globala i wbrew wszystkiemu, fajnie mi się tam gra. Taka odskocznia od capa zawsze dobra rzecz :D

Ceny są w porządku, niebianki stoją 10kk, a łatwo jest zarobić przy evencie.

Ludzi jest nawet sporo, lagi na ch3 są :D

Exp jest łatwiejszy niż wcześniej, drop nie powiem Ci bo nie dropię ani nie zbieram nic :p Raczej zarabia się na evencie, który jest teraz. Później to nie wiem, jak to będzie :p

Fun jest. Jak już pisałam, nawet ja polubiłam powolne expienie, daje to satysfakcję jakąś. 

Ekipę znajdziesz na pewno, dużo jest gildii z TS, dużych czy mniejszych.

Powodzenia

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...