Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Margonem Bot

kornedziom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie ma i nie bedzie elitki 2 czy herosy sie respią w rużnych lokacjach

Nie ma rzeczy niemożliwych...

E2 i na herosy będą, tylko musi się wziąść za nie ktoś, rozumiejący bardzo dobrze JS.

a na elitki? przepraszam, muszę:

piszę się ''róznych'' 

Na elitki są macro, ale jak chcesz jakiś dobry to ja taki posiadam, ale jak się to mówi nie ma nic za darmo.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Z tego co wiem, to E2 respią się max kilka kratek, od pierwotnego miejsca, więc tutaj wystarczy zastosować wyszukiwanie pixeli (w autoit3). Dla osoby, które umie władać tym językiem, to żaden problem. Zapewne ktoś już napisał dla własnego użytku takowego bota.

Opublikowano

Z tego co wiem, to E2 respią się max kilka kratek, od pierwotnego miejsca, więc tutaj wystarczy zastosować wyszukiwanie pixeli (w autoit3). Dla osoby, które umie władać tym językiem, to żaden problem. Zapewne ktoś już napisał dla własnego użytku takowego bota.

Pixelsearch to slaby pomysł. Nie dość, że musisz mieć otwartą kartę cały czas, to w dodatku jest to wolne i czasami źle kliknie ;). JS to podstawa w tej grze, więc bez jej znajomości nic nie zrobimy.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Pixelsearch to slaby pomysł. Nie dość, że musisz mieć otwartą kartę cały czas, to w dodatku jest to wolne i czasami źle kliknie ;). JS to podstawa w tej grze, więc bez jej znajomości nic nie zrobimy.

Niekoniecznie, przykładowo w DarkOrbit są boty (na zasadzie Pixelsearch) które działają w tle. Bot ma w siebie wbudowaną przeglądarkę i w niej wszystko się dzieje. Minusem jest to, że strasznie obciąża procesor.

Opublikowano

Niekoniecznie, przykładowo w DarkOrbit są boty (na zasadzie Pixelsearch) które działają w tle. Bot ma w siebie wbudowaną przeglądarkę i w niej wszystko się dzieje. Minusem jest to, że strasznie obciąża procesor.

Wbudowaną przeglądarkę tzn.? Bo jeśli coś na zasadzię Ie.au3 to nie zadziała na margonem.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Niestety nie da się zrobić w margonem bota działającego przy zminimalizowanej przeglądarce niestety skrypt gry na to nie pozwala, może jakiś geniusz mógłby to ominąc i jakoś zrobić ale mi wystarcza w otwartym oknie przynajmniej mogę pospac :P

Opublikowano

Niestety nie da się zrobić w margonem bota działającego przy zminimalizowanej przeglądarce niestety skrypt gry na to nie pozwala, może jakiś geniusz mógłby to ominąc i jakoś zrobić ale mi wystarcza w otwartym oknie przynajmniej mogę pospac :P

Da się da, sam jestem posiadaczem swojego autorskiego bota na zwykłe elity, działającego przy zminimalizowanej przeglądarcę.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Też takiego posiadam. Atakuje na auto, nie masz się czym chwalić...

@No Spam

Na yt jest jeden płatny expbot http://www.youtube.com/watch?v=w1GIkpKD5I8

Ja się nie chwalę. Tylko informuję, że da się takie coś zrobić, bo sam zrobiłem...

@NoSpam

Nie polecam takich "platnych" expbotów, kupując z youtube nie macie pewności, że nie zostaną ukradzione wam passy

TuByłaSygnatura.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...