Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który z tych EFEMESÓW jest lepszy? :D

WiwciuPL

FMS  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który lepszy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie lepiej po prostu sprawdzić na najsłabszym mobie?

Moim zdaniem nr. 2, co jak co, ale średnie w końcu są większe.

Opublikowano

Bez wahanie mówię, że lepszy okaże się ten drugi, jeszcze wsadzić bony, a być może coś fajnego wejdzie.

Liczą się średnie. ;-)

Opublikowano

Bez wahanie mówię, że lepszy okaże się ten drugi, jeszcze wsadzić bony, a być może coś fajnego wejdzie.

Liczą się średnie. ;-)

Właśnie się boję wsadzać te 2 bony, bo znając moje szczęście wejdzie +2% na zwierzaki (w końcu to PL :D).

Sprawdzałem na pieskach, ale różnicy nie widać, hity wchodzą prawie takie same :D.

Opublikowano

Właśnie się boję wsadzać te 2 bony, bo znając moje szczęście wejdzie +2% na zwierzaki (w końcu to PL :D).

Sprawdzałem na pieskach, ale różnicy nie widać, hity wchodzą prawie takie same :D.

Ten drugi i tak jest lepszy, nawet jak wejdą słabe bony.

Opublikowano

Drugi, ale też polecam sprawdzić dmg na jakichś mobach. Będziesz miał jednoznaczną odpowiedź.

Mówiłem już, że sprawdzałem i jednoznacznej odpowiedzi nie mam bo DMG jest prawie identyko :D.

Opublikowano

Przy bardzo niskim ataku, na postaci 30lv być może różnica będzie mała, lecz gdy wartość ataku będzie większa (+65lv, aura G+) lepszy okaże się fms śr 47.

Opublikowano

Jezu. Przeciez średnie przywiazuja duza wage. 42 a 47 to duzo.. Bawet drozszy bylby teb 47. Krytyk 2% to nic. Co 50 atakow kryt wejdzie -.- ja bym bral 2 i wsadzil bony. Nawet z kitowymi bonami duzo warty.

Opublikowano

1 ma 42 sr i 6 sila czyli doda ci 6 sily do statusu co da pare ataku wiecej a 47sr powiekszy te obrazenia o 5% wiec ten 2 jest na 100%lepszy jesli chodzi o dmg :) poniewaz ten 1 doda ci troche do aury ale mozesz przetestowac jak nie wiezysz ;p

Opublikowano

różnicy nie widać w dmg bo  1 ma 6 siła po za tym nie jest duża róznica SR lecz jak masz wybierać to lepiej wez 2 z lepszymi sr a tego 1 sprzedaj

bony wbijesz jeszcze 3 to może wejdzie coś lepszego jak się ma fuxa to moze i ci wejść max bon ;)

Opublikowano

dodaj do tego drugiego bony ze skrzyni na 20 lv :)

fms nr 2 jest lepszy bo 6 siły < 5 średnich

na logike

42 śr to prawie 40

47 śr to prawie 50

:)

24267682304344824194.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...