Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Historia skinów

Chill25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie. Czy w minecrafcie jest jakaś historia skinów, lub da się w jakikolwiek sposób sprawdzić jaki kiedyś miałem skin? Miałem kiedyś fajnego skina endermana, chciałbym go znowu mieć, ale nie mogę, ponieważ zmieniłem, a w między czasie zrobiłem formata. Da się go jakoś przywrócić lub znaleźć? Mój nick Chill25

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

"I don't think so. I think you have to re- upload a skin to replace the older one (as in overwriting the older one). If you have the skins "history" saved on your computer, you could use that."

Może i nie gryzie, ale nic z tego nie znalazłem.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Niestety ale chyba takiego czegoś nie ma, a jeżeli jest to na minecraft.net, lub jeżeli u zyczu miałeś swoje konto to tam jest takie coś.

Poszukaj na minecraftshoes, może jest tam skin który też Ci się spodoba, lub może tam on będzie.

Pozdrawiam zarządca T-Corners Estik.

Zapowiedź T-Corners:

Pojawi się prezentacja po uzyskaniu 50 postów. ;)

Opublikowano

Nie ma takiej opcji wrzucając nowego skina stary się usuwa ustępując miejsca nowemu. Więc musisz poszukać po stronach które podali koledzy wyżej może znajdziesz identyczny skin, albo jakiś inny ci się spodoba

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Nie ma żadnego sposobu.
MoJang nie archiwizuje skinów graczy.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...