Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szczyt Gniewu.

VincentQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja jak jestem trochę wkur***** to strzelam se barana głową w ścianę, ja kto nie pomaga to strzelam sobie podwójnego, a jak to nie pomaga to siadam i odpoczywam bo mnie głowa boli :)

Opublikowano
Gdy sie pozadnie wkurwie to moge nawet monitor pierdolnac. Jak jestem juz naprawde wkurwiony to wychodze z flatu przejde sie na spacer i pomaga.
ja nawet gdy nie jestem wkur***** to i tak napierniczam w monitor (sam zmienia kolory:różowy,niebieski zielony itp) a gdy już się wkur*ie to napierdalam w ścianę jak głupi a dla uspokojenia łatam ją :D

icecubea.png

Opublikowano

Ja jestem fanem niemieckiego dziecka neo wiec napierdalam klawką ;]

chcę ci podziękować mamo

chcę ci podziękować tato

za prowadzenie tego pieprzonego świata

do gorzkiego końca

nigdy nienawidziłem naprawdę jedynego, prawdziwego boga

ale boga ludzi, których nienawidzę

mówisz że chcesz ewolucji

małpa była wielkim uderzeniem

mówisz, ze chcesz ewolucji, człowieku

a ja mówię, że jesteś pełen gówna

LAST+Tour+on+Earth.jpg

Opublikowano

Eheheh.

Mnie wszystko dookoła wkurwia :|

Mam dobry sen a tu nagle komórka dzwoni, biorę i rzucam w ściane.

Siedze na kompie i np. czytam mange a tu mi reklamy jak klikam następna strona, ostatnio tak mnie to wkurwiło że walnąłem  mechanicznym dinozaurem w kompa i monitor.

Monitor i komórka co chwile do naprawy ew. zmiana.

Robiłem se kawe, jak wiadomo komórka mnie obudziła to nią rzuciłem znowu ale była cała ;D i nie mogłem odłączyć kabelka od wtyczki to oderwałem i prąd w całym bloku wysiadł :| na fuksa nie na długo.

Grałem se na laptopie, myszka na USB wiadomo i mi nie odczytywał złom to myszką w ekran.

Dużo takich sytuacji.

Ochłaniam najczęściej czytając coś co mi się podoba.

Opublikowano

@Up

To ty milioner jesteś.

A co do czytania mang...Wkurwia mnie jak na manga libie są te jebane reklamy co trzeba zamykać .Wkońcu wysłałem Kenseiowi zakraplacza i dobrze tak temu pedałowi.

Jak ja się wkurwiam to krzycze KURWA!!!!

jak nikogo nie ma na chacie ,jak ktoś jest to:

ŻAAAL!OGAR PLAX!WTF?DŻIZYS!

Ale jak mam zły dzień to rozpierdalam klawiature i myszke ,a czasami w monitor napierdalam.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

A ja rzadko się wkuriwam, ale jak już to dre ryja jak pojebany np. ostatnio mój mądry kumpel łąke podjarał i jak pomagałem mu ją gasić to tak się na niego darłem... Ale jak gram i się wkurwie to zazwyczaj tylko wyłączę grę odczekam chwile i znowu gram :P

Mariuszw13.png
Opublikowano

Jeżeli mam dostęp do kompa, to włączam combata na 2 koncie i full hackiem rozwalam wszystkim grę, jeżeli nie to tłumie to w sobie

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

jak ja sie porzadnie wkurwie (np w budzie)kurva takich pojebow mam wyzywaja itp to kurva tlumie to w sobie przez pare dni a potem .... w morde dostaja i gitez

hmm a jak gram to kurva jak mnie dedna w jakims FPS to zachowuje sie jak niem.neo:D

w myslach se mowie jak mi dobrze idzie hahahah jestem pro gnij suczko

(W MYSLACH;D)

a jak mi zle idzie to na czacie pisze:sahdasjdhasjdhawudhasds

i wyzywam all od skurwysunow i bekartow i jebe glowa w klawe

///Jeszcze raz i dostaniesz bana.

Lenart

Opublikowano

Zazwyczaj sie wyzywam na desce i rozkurwiam skatepark... 1 skonczylo sie to wstrzasem mozgu. Ewentualnie tradycjonalnie szlug+alko

A drobne wkurwy to raczej wywoluja zajebanie w jakis mebel, rozjebanie kuchenki z roztrzesienia i roztargnienia lub wyjebanie z domu z trzaskiem drzwi za moimi plecami.

Tyle ze moimi powodami nie jest zepsuta myszka czy reklamy przy mandze, tylko dwulicowi przyjaciele, przewrażliwieni rodzice, rozjebana emocjonalnie dziewczyna, problemy z ocenami i rodzina obrośnięta rakami i wylewami....

Opublikowano

A popatrzcie jak ten pan sie wyrzywa :D

http://www.youtube.com/watch?v=zG0dPZHCUmI&feature=related

0:57 :D

Ja tam naprzyklad kiedy grałem w coda 4 Gra mi sie wyłączyla nie wiem czemu :( chwile pozniej wyskoczyl bląd ze za 1 min wyłączy kompa...

Sytuacja powtorzyla sie kilka razy az w koncu wziąłęm metalową małą

gwiazdkę ktora byla pod ręką i rzuciłem nią w monitor... :D Do teraz jest slad i mała dziurka :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...