Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Exoria.pl Poszukuję Beta Testerów !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4197314037774451194029.png

Witam.

Poszukujemy beta testerów na serwer Exoria.pl

Serwer ogółem to Easy/Medium max poziom 170.

Poszukiwana liczba testerów to ok. 50 osób.

Za wykrycie błędu, jest nagroda w postaci Smoczych Monet na serwerze na starcie Oficjalnym.

Typ serwera : Easy, leciutko Medium. ;)

Proszę pisać pod tematem. Bądź też zapraszam na PW.

Lub zapraszamy na TeamSpeak3: partyts.pl pisać do [T]Jarwis.

FanPage:

x

Filmy od xMateox jeżeli ktoś nie wie jak przedstawia się mniej więcej serwer:

1#

http://www.youtube.com/watch?v=GG_H_-Tg5fk

2#

http://www.youtube.com/watch?v=6M_6BljlJsY

Opublikowano

50 osób <haha>

Jak będziecie mieli tyle osób na starcie to będzie cud, a Ty chcesz na bete 50 osób, Beka.

Co ma beta do, startu oficjalnego? napisałem do 50 osób a nie że jest 50 osób, naucz się czytać to wtedy po piszemy.

Nie wiesz nawet jak się prezentuję serwer, jaką ma reklamą a oceniasz że będzie 50 osób okej jesteś bardzo rozumnym człowiekiem, chyba przeszłość przewidujesz.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngExoriaMT2

W 2010 roku przewidzialem wszystkie wyniki mundialu więc coś w tym jest :)

@ są jakieś nagrody za znalezione bugi ?

Tak są Podarunki w postaci: SM na Oficjalnym starcie serwera.

Opublikowano

Kolejny serwer na 2? :D

Asfen ile ich już było?? I co tu robi quest startowy z mojego serwera? ...

Tak bardzo client by like?

Auto pickup z mojego serwera, pisane przezemnie -,-

9pst4soeytme.png

Opublikowano

Hahah,mowilem,ze to on. :D

----------------------------

Nie polecam.

Opublikowano

Przepraszam ciebie bardzo, ale ten Auto Pickup jest z klienta Averia jak chcesz wiedzieć i nie jest pisany przez cb, widocznie ci coś nie pykło i najwidoczniej pomyliłeś Osoby + Team + Serwer, zanim napiszesz coś zastanów się 10 razy, ogółem sami za Asfenem nie przepadamy to przemyśl jak może być u nas taka Osoba, F**k Logic.

Po 2 robię serwer na kliencie Averia także żaden klient od Like, jeżeli chcesz się po kłócić zapraszam na TeamSpeaka.

PS: Jeżeli jest to twój Auto Pickup to gdzie jest stopka?

Opublikowano

Przepraszam ciebie bardzo, ale ten Auto Pickup jest z klienta Averia jak chcesz wiedzieć i nie jest pisany przez cb, widocznie ci coś nie pykło i najwidoczniej pomyliłeś Osoby + Team + Serwer, zanim napiszesz coś zastanów się 10 razy, ogółem sami za Asfenem nie przepadamy to przemyśl jak może być u nas taka Osoba, F**k Logic.

Po 2 robię serwer na kliencie Averia także żaden klient od Like, jeżeli chcesz się po kłócić zapraszam na TeamSpeaka.

PS: Jeżeli jest to twój Auto Pickup to gdzie jest stopka?

W moim cliencie był pisany przezemnie pickup identyczny do tego...  Po co stopka w moim cliencie, ja sie kur. pytam? Nie mam czasu gadać z toba...

9pst4soeytme.png

Opublikowano

W moim cliencie był pisany przezemnie pickup identyczny do tego...  Po co stopka w moim cliencie, ja sie kur. pytam? Nie mam czasu gadać z toba...

Identyczny że sobie zmieniłeś nazwę tego proszę cię śmieszny jesteś, za chwilkę mogę przyprowadzić autora tej rzeczy co ty na to?

Myślisz że jestem takim ułomem żeby kraść Questa na start, niby skąd miał bym mieć twojego Questa, Quest jest pisany przez naszego Questera także zero dowodów świadczy o tobie że jesteś nikim, i nie potrafisz udowodnić czegoś czego się nie zrobiła, też kończę z tb dyskusję.

Opublikowano

Słysząc Twój głos stwierdziłem, że Asfen znowu serwer robi ale  nie jestem pewny i nie chcę nikogo skłamać.
Co do serwera. Na chwilę obecną polecam, lecz zobaczymy, jak to wyjdzie.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Identyczny że sobie zmieniłeś nazwę tego proszę cię śmieszny jesteś, za chwilkę mogę przyprowadzić autora tej rzeczy co ty na to?

Myślisz że jestem takim ułomem żeby kraść Questa na start, niby skąd miał bym mieć twojego Questa, Quest jest pisany przez naszego Questera także zero dowodów świadczy o tobie że jesteś nikim, i nie potrafisz udowodnić czegoś czego się nie zrobiła, też kończę z tb dyskusję.

To czemu chłopcze mam identycznego questa, a możesz mieć go stąd że miałeś dostęp do plików serwerowych mojego serwera.

9pst4soeytme.png

Opublikowano

To czemu chłopcze mam identycznego questa, a możesz mieć go stąd że miałeś dostęp do plików serwerowych mojego serwera.

Kolego nie znam cb nawet, więc jak mogłem mieć dostęp do twoich plików po 2 Quest jest pisany przez naszego Questera, Svope także pozdrawiam coś ci się pomieszało widocznie.

Opublikowano

Kolego nie znam cb nawet, więc jak mogłem mieć dostęp do twoich plików po 2 Quest jest pisany przez naszego Questera, Svope także pozdrawiam coś ci się pomieszało widocznie.

Tak, tak mam z nieznanych ci źródeł, informację  że to ty Asfen   miałeś dostęp do plików, mam 3 osoby które to potwierdzą...

9pst4soeytme.png

Opublikowano

Tak, tak mam z nieznanych ci źródeł, informację  że to ty Asfen   miałeś dostęp do plików, mam 3 osoby które to potwierdzą...

Jestem naprawdę tym komentarzem taki zraniony, też mam 100 osób które potwierdzą że takiej osoby tutaj nie ma, także mam 50 osób które potwierdzą i zaraz ci mogę przyprowadzić że ten Quścik startowy nie jest twój ani ten twój PickUp także jeżeli chcesz pogadać zapraszam PW pogadamy sobie na TeamSpeaku, już ci to pisałem.

Opublikowano

Tutaj nie ma asfena o ile dobrze wiem :) Bo Badar wie ze to idiota i gowno umie :> Wiec jestem na 90% pewny ze tutaj nie ma tego idioty asfena.

@ Serwer dosc fajnie wyglada lecz nie w moje gusta. Mam nadzieje ze Badar znow czegos nie odwali. ;p

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

50 osób <haha>

Jak będziecie mieli tyle osób na starcie to będzie cud, a Ty chcesz na bete 50 osób, Beka.

Hehe beka z tego , że niby masz 17 lat ( jeżeli to prawda to gratulacje za zdobytą  inteligencje )

Co do serwera zapowiada się bardzo fajnie Polecam !!

Opublikowano

Jestem chętny na beta testy, pisać do mnie na priv. podajcie ts na pw wbije dogadamy się :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...