Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

cs go

MateQWoT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam taki problem i jest tak kurde ciągle co nie wejdę w grę to wywala i tak jakby błąd w grze. Valve anti-cheat, że niektóre pliki nie posiadają zapisu cyfrowego itd... i musze wychodzić i robić pieprzoną spójność plików i zawsze brakuje 13 plików i jak np nie włączę po spójności szybko gry to znów mi wywali ten błąd... o co chodzi :|

Opublikowano

dużo zmieniłem w configu ... i nie pamiętam teraz jak to się robiło żeby usunąć intro itp... coś tam od nea miałem

No to usun i cs i steam i od nowa pobierz i najlepiej sprawdz w folderze czy cos nie zostalo z twoich rzeczy.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Tylko, że jakbym pamiętał jak robi się to wszystko to bym zreinstalował... a nie pamiętam jak to zmieniać bo grzebałem coś jeszcze specjalnie w sterownikach karty graficznej. Żeby lepiej leciał ten cs go. dużo pomogło w sumie i teraz sam bym tego wszystkiego nie zrobił , a z ziomkiem nie mam kontaktu . chyba żeby napisać do supportu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...