Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield 4: Zęby smoka

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już pobrałem 7GB z groszem o 2GB więcej od poprzednich DLC ciekawe co to będzie, czy będzie to tylko takie ładne na trailerze ;]

Aktualnie nie ma wyboru map w battlelogu, musza battleloga jeszcze zaktualizować i można grać.

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już pobrałem 7GB z groszem o 2GB więcej od poprzednich DLC ciekawe co to będzie, czy będzie to tylko takie ładne na trailerze ;]

Aktualnie nie ma wyboru map w battlelogu, musza battleloga jeszcze zaktualizować i można grać.

LEVOLUTION!!! :D

Ciekawe o której zaaktualizują BL.

Opublikowano

A ja właśnie musiałem wejść w BL, a potem "dołączyć" do serwera z tym dodatkiem, bo wtedy wyskakuje, że trzeba pobrać Dragona i dopiero wtedy zaczęło pobierać, akurat teraz Origin mi nie pobierał automatycznie..

Opublikowano

ja mam HD7950 3GB 384BiT i tak są nieziemskie bugi i tekstury często skaczą i różne dziwne bugi są ;p

Opublikowano

Takie dodatki powinny być od początku..

@Radioś :3

Jak ci klatkuje zmień rozdziałke, ja grałem w 40 - 50 fps na full hd wszystko OFF i na niskie, a jak zmieniłem rozdzialke na 1280:720 to moge na ultra grać ;d

Wtf nie moge dodać nicku do posta :p

Opublikowano

Takie dodatki powinny być od początku..

@Radioś :3

Jak ci klatkuje zmień rozdziałke, ja grałem w 40 - 50 fps na full hd wszystko OFF i na niskie, a jak zmieniłem rozdzialke na 1280:720 to moge na ultra grać ;d

Wtf nie moge dodać nicku do posta :P

Mniejszej niż 800x600 nie daje bo nie będę widział celownika w jecie.

Opublikowano

Soryy za offtop, czy wy też macie "błąd połączenia z EA online" jak sie do serwera łączycie?

Nie chce tworzyc nowego tematu

tak dość często to mam albo też np. włączam kompa i chce grać to mi wyskakuje żeby otworzyć manager zadań bo aplikacja już działa w tle... albo server nie istnieje ale istnieje takimi komunikatami nie warto się sugerować ponieważ to nic nie prawda co bot pisze ;]

Opublikowano

Ale chodzi mi konkretnie o EA online, nigdy czegos takiego nie miałem, a jak masz to z menedżerem to poprostu nic nie rób tylko chwile poczekaj i zaraz sie pojawi okno z grą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...