Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World bot

powaszkaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej używać trainera. Dochodzisz do 1 ligi i dostajesz po 50 tysięcy (Tak pisano, a czy to prawda nie wiem bo nie doszedłem jeszcze) Tutaj masz dwa linki, jeden to jest mini trainer w którym sa crashe czasami, a drugi to jest trainer dodający bramki. Nie dodawaj zbyt dużo bramek, żeby nie było zbyt podejrzane. I to wszystko, Enjoy !

http://www.mpcforum.pl/topic/1227382-%E2%9C%A9-fifa-world-minitrainer-%E2%9C%A9/

http://www.mpcforum.pl/topic/1231505-fifa-world-trainer1/

Opublikowano

Grajac z komputerem tez sie dostaje w 1lidze po 50 tysiecy ? ile jest za mecz monet ? 

Rankigowe chce grac sam a nie uproszczac sobie droge :P

W 1 lidze za mistrzostwo dostaje sie 15k. Grajac z komputerem nie wiem ile dokladnie, ale napewno mniej niz gracaj online.

Opublikowano

W 1 lidze za mistrzostwo dostaje sie 15k. Grajac z komputerem nie wiem ile dokladnie, ale napewno mniej niz gracaj online.

Grając w 1 lidzę z kompem dostajesz 7,5k oraz paczkę złotą :)

Opublikowano

No tak bo liczymy złotą paczkę jako 5k :) Gra z komputerem to sezon jednego gracza tam grasz z drużynami z różnych lig sterowanych przez komputer :)

Opublikowano

a da sie pozniej przelac monety na glowne konto ?

Wystawiasz swoim głównym kontem jakiegoś słabego zawodnika za ilość monet co chcesz przelać np: 30k i zapamiętujesz/zapisujesz nazwisko zawodnika wystawianego (Łatwiej znaleźć) i przechodzisz tylko na drugie konto i go kupujesz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...