Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

program na wierzchu

piotrx7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka

jak zrobić by pogram był na wierzchu chodzi mi o to dam przykład : mam gre i mam np skype i chce by skype nakładał sie na gre

a ja zebym mógł grac da sie coś takiego bez programow ?jak nie to podajcie programiki jakieś

szukałem w necie troszke i podobne Nview cos takiego ma od nvidia wyglada fajnie tylko czy bedzie działać do gtx650 ?

Opublikowano

skype ma opcję podobną zawsze na wierzchu chyba to "Pokaż przyciski rozmowy, gdy Skype jest w tle"

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

ok rozumiem przyda sie :)

a jak zrobić żebym miał inny program (np:trainer do gry) na wierzchu ? tutaj pewnie tylko program wchodzi w gre ktory umożliwi mi taka opcje?

Opublikowano

W przypadku grania w Okienku nie ma problemu, ale w przypadku pełnego ekranu będzie gubić klatki i zawieszać się. Można to zrobić poprzez błąd systemu wywołując kombinację Alt+Tab mając tylko dwie aplikacje w tle, inaczej się nie da, Trzeba by było zrobić skrypt w VB który by uruchamiał wewnątrz swojego procesu inny proces i wyświetlał by go w swoim okienku. Czyli jak by drugi monitor w postaci aplikacji, niestety to trzeba by było napisać dla każdej aplikacji niemal że od nowa...

76561198125051086.png

Moja konfiguracja: MSI 970A-G46 | AMD Athlon II 240 3.43GHz | WDC WD5000AADS | WDC WD20ERZX | MSI GTX750 + BenQ G920HDA + SONY SDM HS-73 |

Opublikowano

ok dzięuje za pomoc

gre mam w oknie próbowałem programem "always on top" ale nie dało rade inne foldery czy przegladarke  tak ale trainera nie dalo rady

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...