Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FoxOnSky - The Real Gatekeeper

FoxOnSky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ocyfiscie, rze tak suabo gram... Ale na serio to ze znajomym graliśmy i chciałem mu spierdzielić grę by nie miał na Shyvane a on "No wygraj to plisss" więc to wyccarowałem, pozdro 600

Opublikowano

Łał jesteś mistrzem, udało ci się w życiu widze. Koledze spierdolić grę k***a masz mój szacunek do końca życia.

A tak na poważnie jesteś żałosnym dzieciaczkiem który myśli, że jak napisze z błędami to jest fajny i śmieszny. 

Opublikowano

Widzę, że znasz mnie i moich znajomych... Zaczynam bać się o swoje bezpieczeństwo! (W naszym teamie takie coś to normalka, ciekawe jakbyś się wkurzył jakbym napisał, że NP. Kupiłem znajomemu za jego RP Poppy i skina kowal poppy)

(TAK W OGÓLE TO NA SAMEJ GÓRZE JEST WIELKI NAPIS "VICTORY"

Opublikowano

wiesz ze nas to c**j obchodzi co robisz? Dla mnie jestes gownem, bo rozwalasz nie tylko gre koledze, ale tez 3 innym osobom w teamie. Gold 3 tak powiewasz zajebistoscią, moge cie dotknąć raz?

Opublikowano

Czy nikt nie rozumie o co chodzi z tym tematem? CHODZI O TO, ŻE TĄ GRĘ WYGRALiŚMY BO WYBRONIŁEM NEXUS, KIEDY MÓJ TEAM PUSHOWAŁ... GEEZ (GATEKEEPER - OBROŃCA BRAMY ALBO STRAŻNIK BRAMY) DO JASNEJ CHOLERY.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...