Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaskakująca mumia - Amumu w akcji.

Upss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od kiedy mercedes gra w lola lawl

btw skoro nie grales 6 miesiecy to po c**j sie odzywasz, jak mnie to wkurwia. Zapoznaj sie z sytuacja a potem przedstawiaj swoje odswiezone zdanie bo jak narazie to nic konkretnego nie wnosisz

Co do poradnika, Amumu owszem jest prostym junglerem i da sie nim wyjsc z nizszych dywizji bo silvery i brązy nie maja pojecia że nie mozna stać w grupie kiedy amuum skacze, także easy win tf.  Amumu nie jest zbyt silną postacią 1v1 na nizszych poziomach wiec nie warto counterjunglowac bo mozna stracic oba buffy a potem to juz ciezko w c**j jest. niby okej niby spoko aczkolwiek mam wrazenie ze jest to twoje 5 pierwszych meczy i zrobilas ten poradnik pod wplywem ekspresji

Nie, nie moje pierwsze 5 meczy :P.

Co prawda, nie rozegrałam nim niewiadomo jakiej ilość, ale grałam amumu na platynki i szło ok.

Mam nim zagrane 50 rankedów, z czego przegrałam może 6.  + do tego ok 30-40 normali (:

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Poradnik świetny ! Wręcz idealnie dla początkujących. Gram amumu od sezonu drugiego i dziś skoczyłem na West nim do diamenta 4. Osobiście składam inaczej build gdyż mety się zmieniają jak skarpetki. Ciągle inne itemy i ciągle coś nowego na enemy. Mimo tego wielki + od mnie za świetne przedstawienie bardzo dobrej postaci.

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Ciekawy, ciekawy.

Przejrzysty i da się dowiedzieć wszystkiego.

Cóż lajk i oby więcej takich.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Jak orzeszytalem ze mumu na dwa stuny to nawet nie czytałem dalej. Pozdro, życzę miłej gry

A co niby ma? :P

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Ultimate kiedyś nakładał stun, teraz nakłada snare. Q tylko stunuje - ultimate nie. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

A co niby ma? :P

Heh na ulcie to może i wygląda jak stun, ale to jest coś innego "sprawiając, że nie mogą się ani ruszać, ani atakować." a stun to ogłuszenie.

Opublikowano

Amumu sam w sobie nie potrzebuje dużej ilości AP (bo jest on właśnie magiczną postacią)

Ooookeeeej, nie potrzebuje AP bo jest postacią AP?

Masterki również inne, to jest TANK a nie postać do zgarniania killi.

Tak jak up napisał on nie ma stuna na ulcie, stuna ma na Q :)

Opublikowano

Mumu razem z Jaxem to moi Maini i ten build nie zdaje egzaminu. Oprocz zjebanego builda poradnik swietny, przyda sie Low Lvl lub Braziakom.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Fajny poradnik napewno kupie Amumu

Poradnik świetny ale amumu nie jest zbyt dobyr poniwaz nie moze counter junglowac :c

Jak się nim dobrze gra to potrafi nawet to

Opublikowano

o kurczaczki kurczaczki ale sie rozesmialem z jednego punktu dodanego w pierwsze drzewko xDXDXDXDXDXDDXDXD

jebać psy

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...