Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tragedia Nervarien

Whitebust

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co komentarz to glupszy tutaj...

k***a, narzekacie ze Nerva nie ma "gatki" na streamie? a patrzycie mu pod spodnie ze wiecie o tym?

ze nudne gry? sorry, ale ja wole poogladac jego jak ladnie tlumaczy niz takiego nitra czy imbe, ktorzy rzucaja bluzgami na lewo i prawo.

dostal bana na wszystkie konta? poyebalo? dostal tylko na chall in 10 days, sprawdzal to na streamie.

ze reffy kupowal? wejdzcie na jego kanal na yt, tam jest filmik jak prosi chetnych o zrobienie reffow na 5lvl tylko, ale dodatkowo 50os wbilo mu 10lvl, dziekowal za to itd.

Riot musial sie jebnac po prostu i sprawa bedzie wyjasniona.

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakby kupował, to by miał 100x więcej.

On ma średnio po 6-7 tysięcy osób na streamach, więc jakieś 70% z tego refy zrobiło.

To jakaś kpina ogólnie jest.

Bana dostał za nic i challange mu przerwali. A gold3 wbity i co teraz?

Gówno, wracaj do kuchni.

Jak umyje włosy to mu odbanują, brudas.

Opublikowano

Wielka tragedia !O MATKO ! nic gorszego się dredkowi nie mogło stać...On ma wy++++++ na to konto...On to wszystko robi dla hajsufff...I teraz się bardziej cieszy niż 'smuci'...Dostał bana i ma wymówkę że nie będzie robił tego challengu bo dostanie bana... xdd

Opublikowano

Po uj ta dyskusja? Dostał bana i tyle, nie wiem po co tu się rozpisywać na temat jakieś "prosa". Zrobi/kupi nowe konto za hajs i żyje się dalej. 

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Ile on dziennie grał, że 30 wbił w 2 tygodnie? 0.o

Nie wiem. Z 7 godzin? Miał 2x dopalacze PD 

XrgAYyk.png

Opublikowano

http://na.leagueoflegends.com/en/legal/termsofuse

Świetnie, teraz będę się bał, że w każdym momencie mogę dostać bana BEZ POWODU...

Tak jest w każdej grze, wystarczy przeczytać ich TOU.

A bana za refy nie dostał, bo te bany są przydzielane do roku ~2200.

Enforcevip JEST BEZPIECZNE. NIE KUPOWAĆ, NIE JEST WARTE NAWET ZŁAMANEJ ĆWIARTKI GROSZA.

Drugi naczelny bolowiec mpcforum, tuż po Marcolym. Nie pisać po hasło do rara z enforcevip.

Opublikowano

Macie sranie z nim było i się zmyło un bana dostanie napewno a za tem też go subskrybuję na yt i patrze rze ma w c**j dużo stremuw może jakiś bot i nerw dostał przez niego bana

Opublikowano

Jeżeli chcecie oficjalne info to Kittz go zgłosił za refy bo nervarien kiedyś zreportował jego fp i bodajże mu go zamkneli jak kuba bogu tak bóg kupie

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

Bonzo zreportował neverłintera ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...