Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak można łatwo zarobić grzybki?

N3Z0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka tak jak w temacie . Jak mozna latwo zarobic grzybki? Slyszalem cos o zmianie IP ale czy moglby mi ktos wytlumaczyc? Moze macie jeszcze inne sposoby? :)

Opublikowano

1. Pobierz Mozzille firefox.

2. Pobierz dodatek na Mozzile, X-forwarded-for-header.
3. Uruchom go (jeśli nie możesz go znaleźć to jest on w rozszerzenia)
4. Wklej jedno z tych ip,
194.213.133.141 
63.149.98.48
5. Odpal Sf
6. Wybierz grzybiarz/gratis/video.
7. Jeśli jest video to ci się załaduje po obejrzeniu wciśnij więcej kredytów/udało się.
8. Jeśli nie ma video/grzybków to refresh mozzile i zmień ip.
Opublikowano

A czy mozna tak zrobic na google chrom ? Na. Firefoxie mam problemy techniczne. czy jest to w pelni legalne i bezpieczne ?

Opublikowano
A czy mozna tak zrobic na google chrom ? Na. Firefoxie mam problemy techniczne. czy jest to w pelni legalne i bezpieczne ?
Z tego co wiem to na Chromie nie ma takiego dodatku. Jest to w 100% bezpieczne.

dlaczego mi się nic nie wyświetla jak klikam Video oraz nie mam TV w karczmie ? :/ W opcjach nie mam zaznaczone że ma off TV.
Wyłącz AdBlocka.

Opublikowano

A czy jest to w pelni legalne? Mozna to wykryc ?

Jest to legalne. Gdyby było nielegalne to nie byłoby zakładki "Gratis" ;) Owszem, Administratorzy mogą to wykryć, lecz robią to bardzo rzadko. 

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Jezeli wykryja to banuja ? Mozna ten sposob na grzybki powtarzac non stop? :D Swietny legalny i bezpieczny sposob na grzybki wielkie dzieki :)

Opublikowano

Jezeli wykryja to banuja ? Mozna ten sposob na grzybki powtarzac non stop? :D Swietny legalny i bezpieczny sposob na grzybki wielkie dzieki :)

Robię tak od dawna kiedyś programem CyberGhost potem Aol a teraz dodatkiem X forwarder i jakoś bana nie dostałem :)

Opublikowano

Bana za to dostać nie można. Sam dziennie wyłapuję 40/50 grzybków przez Mozilkę. Sposób polecam. Nie wydałem złamanego grosza do gry, a codziennie 3 paski avki + gryf :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...