Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się zaczynać na PL?

xDominik147

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka All

Chciałbym was wszystkich spytać czy opłaca się zaczynać na pl od zera ?

Nie wiem też kim bym zagrał może doradźcie tez ;d

Tak jak mówie od 0 zaczać na Metin2 PL to jest cięzko ale czy się opłaca ? 

I kim grać ?

Piszcie w komentarzach swoje opinię.Dziękuje ;d

Opublikowano

Zniechęcacie każdego...

@Łatwo się wybić, bez ISu nie jest trudno. Na początek zagraj bodym ;)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

No wy jestescie eee jacys chyba od 3 dni gram na TBD dorobilem sie Riba +9 , Fmsa +9 , 50kk w kasie i reszte eq jedyne w co inwestowalem to w m2boba ... Takze jak ktos mowi jak mu trudno i zle to niech spierdala na privy .

Opublikowano

Heh ciężko? Ja wbiłem 2x 105lvl bez IS'u i nie przesiadywałem jak to niektórzy piszą +12h/24 ^^

TBD albo Negros, inne odpadają, albo ceny wysokie albo lagi albo coś jeszcze innego...

Opublikowano

Opłaca się. Bez IS'a jest ciężko, ale da radę.

Co do serwera to TBD - dużo ludzi, dobre ceny, atmosfera spoko .

giphy.gif ­

Opublikowano

Ale co rozumiesz przez "czy się opłaca"?

Nie, nie opłaca się grać w metina, nie ma w tym żadnego zysku (jeśli nie sprzedajesz yang/eq na allegro). Jakie durne te pytania są czasem.

Na plu gra obecnie sporo ludzi, dobrze się handluje, jest z kim pogadać, spoty są pełne, botów jest niezliczona ilość. Jeśli szukasz sposobu na zabicie nudy, to polecam grać.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

A ja od siebie nie polecam, 3/4 serwera to boty, nawet spota nie znajdziesz... GF nic z tym nie robi

Opublikowano

A ja od siebie nie polecam, 3/4 serwera to boty, nawet spota nie znajdziesz... GF nic z tym nie robi

zdziwiłbyś się ile blokad poszło

graj na Negrosie jeżeli chcesz zabić nude ;P nigdzie wiecej od poczatku nie warto

93988298266825447943.png

Opublikowano

Ja tam nie polecam gry na PL granie od nowa wiąże sie z wydatkiem na IS bony/zmianki bo bez tego srednio co sie expi chyba ze wolisz dropic ciagle zeby jakies tam eq zrobic lub kupic konto na a****o

Lepiej już zagrać sobie na Privie  Hard/medium  w tej chwili dużo serwerów startuje idą wakacje

Opublikowano

Jezeli mozesz sobie pozwolic na wydatek 150zl na yangi to tak, bez tego nie ma co juz grac. Kiedys pamietam czasy Monka i feniksa gdzie jak miales fms +9 i tygrysia +9 byles kozakiem , teraz to wszyscy z tym lataja wiec z tlumu sie nie wyróżnisz.

Opublikowano

Wiadomo, że to nie jest to co było na początku Metina (2007-2010) ale pograć zawsze można. Zawsze się opłaca, można luźno pograć, a przy okazji znaleźć jakąś ekipę do grę. Nawijanie, że gra bez IS'u to gówno to głupota, zawsze można sobie poradzić nie siedząc po 12h. 

Opublikowano

Pewnie , że się opłaca , teraz łatwiej można się wybić  , ponieważ dropią te piłki a z nich taki drop , że miód malina :D .

Bez Is'a troszkę ciężko , ale jak masz więcej czasu to lajtowo ;) 

Opublikowano

Opłaca się może nie taka sama satysfakcja z gry co kilka lat temu ale myśle że się opłaca. Jeśli chcesz pobawić się na jakimś serwie polecam do mnie na te chwile jeszcze hamak ale można się pobawić gm'em i po testować.

gg 49598218

Opublikowano

Moim zdaniem się opłaca. Ja wchodzę popisać z ludźmi z gildii. Teraz dropią piłki więc z kasą nie będziesz miał problemu. Polecam ci zacząć na TBD będzie ciężko bez IS ale raczej dasz radę

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

Według mnie się nie opłaca, chyba że na nowym serwerze TBD , ale tam nie miałem okazji grać , więc nie wiem jak jest. Na pierwszych serwerach nie podropisz nawet w m1.. Każdy ma dropków z wierzchowcami petami itd..  Jeżeli miałbyś zacząc to już rób to postacią Buff/archer , ze względu na dużą ilośc osób 40-60lvl potrzebujących właśnie tych postaci :)

BvB////Ac Milan 

Opublikowano

Moim zdaniem opłaca. Jeśli chcesz grać to graj i nie patrz na to, że ktoś pisze, że nie warto, bo mu idzie... Jeśli lubisz Metina to graj i bez gadania !! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...