Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS3 vs Xbox 360

Jerem96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Tak jak w temacie.

Co jest lepsze? PS3 czy Xbox 360?

Co lepiej zakupić na dzień dzisiejszy i dlaczego?

Proszę o normalne odpowiedzi

Opublikowano

Było wiele takich tematów, wystarczy poszukać. Jednym z najbardziej przekonujących argumentów jest to, że na PS3 granie online jest bezpłatne w przeciwieństwie do Xboxa.

Ja widzę to tak:
PS3 - kupować gry, grać online - jeżeli masz pieniądze
X360 - przerobić, pobierać gry, nie grać online - jeżeli nie masz zbytnio pieniędzy i nie chcesz kupować gier

Lecz pamiętaj jedno - to Ty będziesz grał na tej konsoli, więc wybierz to co będzie Ci odpowiadało najlepiej ;)

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Bardziej chodzi mi o to co jest lepsze do gry Single Player...nie interesi mnie zbytnio multi i używanie neta

No to proponuję kupić Xbox'a.

- w przyszłości możesz go łatwo przerobić 

- ma (moim zdaniem) wygodniejsze pady

- Slim E lepiej się prezentuje niż Super Slim <jeśli chciałbyś kupować nowego>

Opublikowano

To zależy...

Jeśli stać Cię na gry to kup sobie PS3, konsola posiada moim zdaniem ciekawsze tytuły ekskluzywne.
Jeśli nie stać Cię na wydawanie kasy na gry, to lepszym rozwiązaniem będzie kupno Xboxa, przerobisz sobie raz i już masz spokój, nie będziesz tracił kasy na gry... choć, z drugiej strony kasa pójdzie w prąd bo gry trzeba będzie pobierać, oczywiście jeśli masz szybkiego neta to problemu nie będzie. Niestety, stracisz w tym momencie możliwość zagrania w naprawdę zajebiste gry wydane tylko na PS3.

Dla mnie sprawa jest prosta jeśli chodzi o konsole, zawsze wybiorę , która oferuje ciekawsze gry wg mojego uznania.
Ty zrobisz jak uważasz, najlepiej będzie jeśli porównasz sobie tytuły ekskluzywne i wybierzesz sobie te najciekawsze Twoim zdaniem, zrobisz listę i kupisz konsolę, która oferuje więcej gier które Cię zaciekawią.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Może ktoś podać liste gier exlusiv dla Xbox 360 i PS3?

Co do hajsu to nie ma znaczenia a gry i na xbox i na ps są praktycznie w tej samej cenie więc mi lotto ;)

Opublikowano

podpinam się pod temat lepiej kupić ps3 ss 160gb z 1grą 1padem okablowaniem i półroczną gwarancją czy slima 250gb 1padem i okablowaniem ?

nie będę grał w gry z ps+ i z neta też korzystac nie będę będę grał tylko w gry pudełkowe ! pomóżcie !!!

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Wielu ludzi narzeka na psplus -.- Dla mnie super... Mam blisko kiosk i kupuję sobie karty na 3 miesiące za 59zł + jakaś gra crossbuy z allegro (ostatnio mc ps3 edition za 28zł :P) i jest wszystko okej :)... Ja polecam kupić używaną PS3 Slim cech-2xxx z systemem niższym od 3.55 (lub już przerobiona - dla Ciebie chyba to najlepsze) z tym, że pamiętaj, żeby na przerobionej nie grać online... Konsola zostani9e zbanowana (na multi), ale chyba możesz kupić przerobioną + psplus :) x360 jest raczej dla dzieci i kinnecta... pad od ps3 przez kilka miesiecy jest niewygodny (musisz palce wytrenowac... inaczej po 2 godzinach ich nie ruszysz bo bolą)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...