Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybieranie postaci - PSD

DarwoR

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Proste, przejrzyste czego więcej chcieć ? to tylko wybór postaci tam "jesteśmy" chwilkę. Polecam !

Opublikowano

Bardzo dobra praca, która konsekwentnie od początku do końca zmierza w obranym przez Ciebie kierunku. Wszystko praktycznie pasuje ze sobą i jest zrobione z głową. Przyczepić się można tylko do tych liści, które są praktycznie takie same lecz w różnym ułożeniu. Niestety osobiście nie jest to kolorystyka ani klimat, który lubię (bardziej trafiają do mnie prace i gust Wrednej) ale z pewnością jest to najlepsza z Twoich prac które widziałem. Być może masz jeszcze lepsze, lecz tak jak podkreśliłem z tych co widziałem ten projekt jest najlepszy. Oczywiście like.

@SmYrU
.PSD - format projektu zapisanego w programie graficznym Photoshop.

Opublikowano

Gdzie to wrzucic... kur*a ._. 

Jeżeli chcesz to wgrać do klienta to musisz to najpierw zakodować, to jest plik graficzny PSD - photoshop ;)

Opublikowano

Za dużo się dzieje na tym ekranie. Nie wiadomo co jest buttonem a co nie. Jak dla mnie słabizna :)

To chyba patrzysz na inny interface niż ten co jest w temacie, bo tu jasno widać buttony, które są ciekawie rozmieszczone i wpasowane w całokształt. Nie ma też najmniejszego problemu z zakodowaniem tego. Swoja drogą nie ma nic dziwnego w Twoim poście, bo jest to najzwyklejsze nabijanie postów co jest też widoczne w kilku innych tematach:

c4qVJlR.jpg

Opublikowano

Słabe, napisy (przyciski) na dole to kompletna kicha, zlewa się z tłem i nie potrzebnie jest zaokrąglone.

Zamiast zwykłego topazu w tle mogłeś dać jakąś lekką, miłą dla oka własną abstrakcje.

Paski statystyk mogłeś zrobić własne. a nie skopiować z metina, jak już tak odchodzisz od standardów metina.

Opublikowano

Nawet ładne kilka elementów tam nie pasuje ale skoro jest w PSD można edytować według swego upodobania :)

Like:)

PS: @DarwoR  PSD można otworzyć również w Gimpie - (darmowy  program do obróbki graficznej )

L7VaIos.jpg

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...