Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się wrócić?

Brand.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesli chodzi o liczbe graczy - nic sie nie zmienilo.

Rozumiem, dostałem jakiś kod na email, z legendarnym ekwipunkiem, o co z tym chodzi?

Opublikowano

Rozumiem, dostałem jakiś kod na email, z legendarnym ekwipunkiem, o co z tym chodzi?

Jest to promocja, która ma cię zachęcić do powrotu. Dostaniesz z 30k ad, unikalną broń na 58 oraz 2 poziomy. Jest to do odblokowania na jednej postaci. Ogółem nic się nie zmieniło. Prawdziwe roszady będą, jak wprowadzą nowy moduł.

Opublikowano

Jest to promocja, która ma cię zachęcić do powrotu. Dostaniesz z 30k ad, unikalną broń na 58 oraz 2 poziomy. Jest to do odblokowania na jednej postaci. Ogółem nic się nie zmieniło. Prawdziwe roszady będą, jak wprowadzą nowy moduł.

Wpisałem ten klucz na stronce, jak to odebrac?

Opublikowano

Idziesz postacią do mistrza nagród, który jest obok lorda nevembera.

Kurde, pobrałem grę, włączyłem, teraz gdy chce pograć jeszcze raz, to pobiera mi 2gb ...

Ile ta paczka bedzie u tego gościa?

Opublikowano

Kurde, pobrałem grę, włączyłem, teraz gdy chce pograć jeszcze raz, to pobiera mi 2gb ...

Ile ta paczka bedzie u tego gościa?

Dopóki jej nie odbierzesz, to tam będzie.

Opublikowano

Jak wyżej wspomniałeś dostaje 30k ad- co to?

To zamiast mówić "wrócić" powinieneś napisać "zacząć". Są to astralne diamenty. Waluta w grze.

Opublikowano

max itemy z tego packa, dostaje sie do 58lvl ? bo nie wiem czy otworzyc to teraz czy czekac na 60lvl by dostac lepszy item

Opublikowano

max itemy z tego packa, dostaje sie do 58lvl ? bo nie wiem czy otworzyc to teraz czy czekac na 60lvl by dostac lepszy item

Tylko i wyłącznie na 58 poziom będzie broń.

Nowicjusz
Opublikowano

Tak naprawdę, po ostatnich lagach i ignorancji ze strony ekipy technicznej, gra dostała naprawdę duży minus. To samo z zielonym mobem za 60$, jakaś kpina.. Niestety, nie warto wracać, gra leci coraz bardziej w stronę kasy..

gc2banner2.png

Opublikowano

Tak naprawdę, po ostatnich lagach i ignorancji ze strony ekipy technicznej, gra dostała naprawdę duży minus. To samo z zielonym mobem za 60$, jakaś kpina.. Niestety, nie warto wracać, gra leci coraz bardziej w stronę kasy..

Jak chcesz pisać bzdury, to nie pisz nic. To że kupujesz zeny za kasę, to nikogo wina, tylko graczy, którzy sprzedają 1 za 500 ad. Z drugiej strony support nie jest idealny, ale odpowiada. Ale jeżeli stosujesz argumentację jak w swoim poście, to się nie dziwie, że mają problem z odpisaniem.

Opublikowano

Siemka a jak można to dostać grając wiecie? Bo przydałoby się :D

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Tivor ja spamuje w statusie, oskubalem kazdego kto miał, ten kod 5 skrzynek+ inne drobiazgi, ze skrzynek 40K AD+Potki warte 50=60k AD + 2lvl a Bron nie jest tylko na 58lvl tylko dopasowuje sie do twojego lvl

Nowicjusz
Opublikowano

Jak chcesz pisać bzdury, to nie pisz nic. To że kupujesz zeny za kasę, to nikogo wina, tylko graczy, którzy sprzedają 1 za 500 ad. Z drugiej strony support nie jest idealny, ale odpowiada. Ale jeżeli stosujesz argumentację jak w swoim poście, to się nie dziwie, że mają problem z odpisaniem.

Nie chodzi o to, że ja je kupuję. Każdy się o to bulwersuje. Byłeś ostatnio na ich stronie? Każdy się o to złości, że 60$ za jednego ZIELONEGO mobka. Rozumiem, za epickiego, czy nawet 2 epickie... I tak. Gra niestety to typowe P2W, i mówię to jako gracz z bety. Mikrotransakcje? Nie ma ich. Jest za to wydawanie kupy $$ aby kupić cokolwiek. Owszem, nikt mi nie każe, jednak zdobywanie AD, bez dobrej gildii/osób na Dunga, też jest do dupy. 

Nie wiem czy niektórzy z was pamiętają, te epickie lagi na serwerach NWO. Zamiast się tym zająć w aktualną, na tamten dzień, poprawką, dodali właśnie mobka i zrobili live :) Lag niestety czasem dalej występuje, więc miła zlewka ze strony osób odpowiedzialnych. To samo z ticketami, bardzo rzadko zdarza się, że dostaniesz od nich jakąkolwiek odpowiedź. Mają w nosie graczy i to widać, więc "support nie jest idealny, ale odpowiada", jest wyssane z palca.

Lubię NWO, ale niestety, taka jest prawda. Powrót nie ma sensu :)

gc2banner2.png

Opublikowano

Nie chodzi o to, że ja je kupuję. Każdy się o to bulwersuje. Byłeś ostatnio na ich stronie? Każdy się o to złości, że 60$ za jednego ZIELONEGO mobka. Rozumiem, za epickiego, czy nawet 2 epickie... I tak. Gra niestety to typowe P2W, i mówię to jako gracz z bety. Mikrotransakcje? Nie ma ich. Jest za to wydawanie kupy $$ aby kupić cokolwiek. Owszem, nikt mi nie każe, jednak zdobywanie AD, bez dobrej gildii/osób na Dunga, też jest do dupy.

Nie wiem czy niektórzy z was pamiętają, te epickie lagi na serwerach NWO. Zamiast się tym zająć w aktualną, na tamten dzień, poprawką, dodali właśnie mobka i zrobili live :) Lag niestety czasem dalej występuje, więc miła zlewka ze strony osób odpowiedzialnych. To samo z ticketami, bardzo rzadko zdarza się, że dostaniesz od nich jakąkolwiek odpowiedź. Mają w nosie graczy i to widać, więc "support nie jest idealny, ale odpowiada", jest wyssane z palca.

Lubię NWO, ale niestety, taka jest prawda. Powrót nie ma sensu :)

Jak sie pisac nie umie i robić zgłoszeń to tak jest. Będę mial dostęp to wrzhluce wszystkie logi z kontaktu z nimi. A jak piszeszpo pl to się nie dziw na późny czas reakcji. Używają gt.

@edycja

5031u.jpg

Więcej..?

Opublikowano

Gra jest piękna do poziomu 60 i tam powinno być THE END :D dalsza gra to mordęga , gracz po zdobyciu 60 lvl jest bity na każdym kroku począwszy od PVP nie mówiąc już o PVP na gg , do podziemi tylko z gildią inaczej nie ma szans na dobry set z T2 . Jest to jedno wielkie chamstwo liczy się tylko GS (wartość sprzętu w liczbach) motoryczne wywalanie z drużyny przed podziałem łupu na podziemiach i wiele innych zbugowanych stancji co niektórzy czerpią z tego korzyść ( między innymi gg ) Wspomnę jeszcze o giełdzie jak to możliwe jedna osoba za jednym razem jest w stanie wystawić taką ilość to tylko jeden z przykładów nie chce mi się grzebać dalej w tym brudzie post-1153159-0-49411800-1404409018.png

2rhb6l4.jpg             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...