Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Nowy bajer :D Pozdro 600

Developer Cycu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę Armia JP się zebrała...

Tylko po co ?

Co wam da te kilka hejtów... Postów nie macie gdzie nabijać ?

Porażka.....

A co do Filmiku, przydatne ;) Nie każdemu podoba się kostium.

80550532794329349265.png

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chwalę bo ma czym w porównaniu do frajerów z innych serwerów :)

nie robię z siebie idioty własnie pokazujecie poziom każdy po kolei oraz swoją kulturę 

ps. brakowało mi ostatnio tak "słodko kwaśnego" słownika 

:O Po 1 pokazujesz brak kultury, po 2 robisz z siebie idiotę chwaląc się zwykłymi buttonami które już prawie rok temu mogłeś spotkać na epvp 

PS: co do powiększonego handlu miał go destruct na Devasto co z resztą pokazał Darwor, a co do do tego wyżej widziałem gdzieś podobne ;) 

Pozdrawiam serwera nie polecam ze względu na założyciela :P

Opublikowano

Widzę Armia JP się zebrała...

Tylko po co ?

Co wam da te kilka hejtów... Postów nie macie gdzie nabijać ?

Porażka.....

A co do Filmiku, przydatne ;) Nie każdemu podoba się kostium.

dziękuję za 1 opinię gracza :)

czekam dalej no pozytywy bo opinię "Techników" i "Programistów" mamy za sobą i żeby nie było ja nie technik nie programista zwykły pionek skromnie chicho czasem coś pokarze ale szczeka :) tak jak wy wszyscy :) pokazujecie własnie tu poziom inteligencji do którego musiałem się zniżać :)

:O Po 1 pokazujesz brak kultury, po 2 robisz z siebie idiotę chwaląc się zwykłymi buttonami które już prawie rok temu mogłeś spotkać na epvp 

PS: co do powiększonego handlu miał go destruct na Devasto co z resztą pokazał Darwor, a co do do tego wyżej widziałem gdzieś podobne ;) 

Pozdrawiam serwera nie polecam ze względu na założyciela :P

powiem ci tak do gracza mam inne podejście jak potrzebuje pomocy zresztą wypowiedziało się tu jakoś 8 innych Założycieli "Techników" i ich komentarze były bardzo kulturalne :)

a ha i tak co do mojego zdjęcia 

- nie wstydzę się siebie 

- nie jestem anonimowy :)

- tak ważę 63 KG i mam 180 cm wzrostu :)

a co do was ? siedzicie w domu nerdy i słońca nie widzieliście na oczy tak ps. słońce to to :)

52057727760346888655.jpg

Opublikowano

dziękuję za 1 opinię gracza :)

czekam dalej no pozytywy bo opinię "Techników" i "Programistów" mamy za sobą i żeby nie było ja nie technik nie programista zwykły pionek skromnie chicho czasem coś pokarze ale szczeka :) tak jak wy wszyscy :) pokazujecie własnie tu poziom inteligencji do którego musiałem się zniżać :)

powiem ci tak do gracza mam inne podejście jak potrzebuje pomocy zresztą wypowiedziało się tu jakoś 8 innych Założycieli "Techników" i ich komentarze były bardzo kulturalne :)

Ahh ta ortografia, rozumiem, że w sierpniu masz poprawki z polskiego?

top.(aw)

Mógłbyś dodać "kostiumy" na bronie, skoro jest już gotowy slot.

Opublikowano

nie :) a ortografię mam w dupie i się nie skupiam nad tym jak z debilami piszę :) i właśnie idioto nie ortografia tylko składnia i interpunkcja :)

top.(aw)

Mógłbyś dodać "kostiumy" na bronie, skoro jest już gotowy slot.

a skąd wiesz że nie mam :) ?

co prawda jest to w planie ale czasu nie mam teraz bo start za 3 dni xD i modeli nie mam by to dodać :D ale za miesiąc raczej już będzie :)

Opublikowano

Wiesz co cycek poniżasz się i robisz sobie wrogów,no co ci to da że pochwalisz się bajerami?

Nie lepiej żeby to wstawić do prezentacji serwera?

A tak w ogóle to @Elorth, @Qentinios,@Mizune @Thoria najlepiej się na tym znają :)

Opublikowano

Wiesz co cycek poniżasz się i robisz sobie wrogów,no co ci to da że pochwalisz się bajerami?

Nie lepiej żeby to wstawić do prezentacji serwera?

A tak w ogóle to @Elorth, @Qentinios,@Mizune @Thoria najlepiej się na tym znają :)

na czym się lepiej znają ? na hejcie ?

Opublikowano

nie :)a ortografię mam w dupie i się nie skupiam nad tym jak z debilami piszę :) i właśnie idioto nie ortografia tylko składnia i interpunkcja :)

a skąd wiesz że nie mam :) ?

co prawda jest to w planie ale czasu nie mam teraz bo start za 3 dni xD i modeli nie mam by to dodać :D ale za miesiąc raczej już będzie :)

Jeżeli według Ciebie, "pokarze", to błąd składni albo interpunkcji, to widać, że faktycznie masz poprawki w sierpniu. Lepiej się na nich skup, bo z taką wiedzą ich nie zdasz, a wtedy z serwerami możesz się pożegnać.

@topic

Skoro masz takie umiejętności, to dodaj "kostiumy" na broń.

Dla takiego "profesjonalisty" to pewnie chwila, ale co ja tam wiem.

Opublikowano

na czym się lepiej znają ? na hejcie ?

Zacznij odróżniać zwykłą opinie od hejtu. <3

Wrzuciłeś jakąś 'kupe' do media i mamy klaskać piętami i pisać jakie to nie jest super fajne? No chyba nie.

Jestem pewien że swoją ortografią i głupotą rozbawiłeś chyba tutaj wszystkich - za co dziękujemy :)

Zrozum że to co robisz na source to jest zwykła lipa i co druga osoba zrobi to samo co Ty tylko lepiej.

Jeżeli według Ciebie, "pokarze", to błąd składni albo interpunkcji, to widać, że faktycznie masz poprawki w sierpniu. Lepiej się na nich skup, bo ich nie zdasz, a wtedy z serwerami możesz się pożegnać.

a co do poprawek.. jak ma się do niej podejść jak się jest prawdopodobnie bez szkoły?

logo.png

Opublikowano

Dobra bez sensu to troszkę... 

Wszyscy napiszmy aby Armagiedon się cieszył... łap i kończ waść wstydu oszczędź:

Łoooo zajebiste Cycu. A te guziki po lewo... tyle ich jest... jesteś najlepszy <3 . I ten limit yang na source o.O !!! Zjawiskowa praca. 

Z niecierpliwością czekam na start. Aż sam zawitam i wbije maxa... tylko nie zbanuj mnie i pozwól mi grać na tym serwerze bo nie zasnę  :(

Jak przyjadę do Łańcuta to wpadnę, po autograf. PS: z góry dzięki za autograf (chyba, że Cie nie zastanę w domu bo będziesz podziwiał Słońce... to rozumiem... wtedy będę czekał pod domem u Ciebie)

Serwer top 2014, 2015, 2016 (i pewnie nic go nie przebije tez w 2015 i 2016... więc na zapas napisałem). 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Jeżeli według Ciebie, "pokarze", to błąd składni albo interpunkcji, to widać, że faktycznie masz poprawki w sierpniu. Lepiej się na nich skup, bo z taką wiedzą ich nie zdasz, a wtedy z serwerami możesz się pożegnać.

@topic

Skoro masz takie umiejętności, to dodaj "kostiumy" na broń.

Dla takiego "profesjonalisty" to pewnie chwila, ale co ja tam wiem.

Zacznij odróżniać zwykłą opinie od hejtu. <3

Wrzuciłeś jakąś 'kupe' do media i mamy klaskać piętami i pisać jakie to nie jest super fajne? No chyba nie.

Jestem pewien że swoją ortografią i głupotą rozbawiłeś chyba tutaj wszystkich - za co dziękujemy :)

Zrozum że to co robisz na source to jest zwykła lipa i co druga osoba zrobi to samo co Ty tylko lepiej.

a co do poprawek.. jak ma się do niej podejść jak się jest prawdopodobnie bez szkoły?

Przecież on ma dopiero 14? 13? lat, jeszcze nie skończył gimnazjum itp. jeszcze dużo musi się nauczyć w tym ortografii nie wjeżdżajcie tak na niego :P

Pozdro.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

masz rację ale nie mam zamiaru wysłuchiwać płacze matołów i nie reagować a w sumie mam bardzo dużo pracy więc idę robić  pa pa nieudaczniki i tak na koniec 

8664214037059921180318.jpg

Pozdrawiam :)

3621214037090941049127.jpg

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Ale no panowie ...

To jest VM, a nie żaden TuT.

Nie każdemu się to podoba osobiście dla mnie to jest żenujące próbując zrobić coś na siłę w metine. Po to jest kostium aby go nosić i po co aby zmieniał nam wygląd.

Osobiście mi się nie podoba. Jednakże no każdy ma inne zdanie.

Ale jak ktoś powiedział to kiedyś mądry - "Jesteś idiotą i tak nic ci się nie uda"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...