Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4kk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część gry (FIFA 13/14/World): 14
Hybryda (Tak/Nie): Obojętnie.
Liga lub narodowość: Obojętnie.
Formacja: Obojętnie.
Ilość monet: 4kk (Ceny na futhead nie aktualne !)
Platforma: PC 
Czego oczekuję: Waszej kreatywności, może być hybryda, może być też jedna liga, nie chcę Bundesligi, bo strasznie źle gra mi się napastnikami z tejże ligi. Nagradzam lajkami za każdy skład, a za ten, który wykorzystam dam 3 lajki. ;)

Opublikowano

I tak zabraknie pieniędzy.

Sachez 1kk, Fernandinho 1kk, a Hazard 1,1 kk. Doliczyć do tego cenę Bainesa i Neymara to już ponad 4kk.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Możliwe, tosty już trochę spadły, ceny zalezą od gry na mundialu teraz ;) oprócz tych team of the matchday ja też licze na team of the mundial ( coś w ten deseń) i może jakiś neymar, messi, benzema, hazard, to w tedy ceny bardzo spadną bo wszyscy będą otwierać. No ale jak się tak będzie działo jak dzieje że kostaryki, nigerie itp wychodzą z grup to kto to wie.. ;p Ja mam tylko na to nadzieje z cenami, bo tylko to jeszcze zachęca graczy do sprzedawania zawodników, a w fifie czym większy podaż tym mniejsza cena :D

Opublikowano

Mało grałem tą formacją.

Jakie wrażenie ? I co jeśli chodzi o zawodników ? w miarę dobrze ich wybrałem ?

Wybrałem tą formację, bo nie lubię grać skrzydłami, bo później same gole z główki, a one mnie mało satysfakcjonują, a tak to więcej zawodników w środku pola i łatwiej rozklepać jakąś "normalną" akcję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...