Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję Ekipy Do stworzenia Wspólnego Projektu MT2 !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w tytule tematu poszukuję ekipy do stworzenia wspólnego projektu serwera metina 2 .

Kilka informacji o mnie :

Nazywam się Jakub , mam 18 lat i mieszkam w Poznaniu

Plikami serwerowymi bawie sie około 2 lata , swoje doświadczenie ocenaim na Dobre I pomyślałem , że już czas wziąść się za coś konkretnego :)

Poszukuję :

- Grafika ( 1 os. ) --> aktualne

- Questera ( 1 os. ) --> aktualne

- KlientMastera ( 1 os. ) --> aktualne

- Moderatorów Strony Serwera ( 2 os. ) --> aktualne ( 1 os )

- Techników ( 1-2 os. )
--> aktualne

- Python Mastera ( 1 os. ) --> aktualne

Wymagam : Kultury Osobistej , Poświęcenia , Cierpliwości , Wieku minimum 18l. ,

Sporego doświadczenia , dużego zainteresowania serwerem . [ :)]

O maszynie :

Posiadam taką zmodyfikowaną podstawe bo już wcześniej wgrywałem swoje rzeczy ( możliwość zmiany rzeczy .)

Serwer Odpalany jest przez hamachi ale gdy znajdę ekipe mam gotowe zamówienie na VPS ( do pracy )

Serwer będzie miał planowany dedyk Jakiekolwiek informacje / wątpliwości udzielę na gg :)

Serdecznie Zapraszam i Pozdrawiam :) !

Opublikowano

Ogółem to rozpisz swoje umiejętności mniej więcej co potrafisz jako Technik, bo wiesz mogę napisać że jestem Technikiem a potrafię edytować np tylko: Handlarzy, edycja dropu, lub dodawanie Questów.

PS:Ogółem bawisz się w Pythonie?

Jak na razie to oferta jest nie zbyt kusząca.

Opublikowano

Umiem :

*Zmieniać drop ze skrzyń , metinów , mobów

*Wgrywać mapki , ustawiać moby , itp

*Pisać troche questy , wgrywać questy

*Zmieniać w kliencie dmg , interfejs , wygląd skilli itp.

*Wgrywać nowe bronie , zmieniać bony

*Wgrywać mouty , konie , pety

*Wgrać w 75% kostiumy

*W sumie można powiedzieć to co chcę to zrobię :)

Opublikowano

Umiem zmieniać drop z : Metinów , mobów i skrzyń / zmieniać położenie npc , dodawać bony do przedmiotów , wgrywać bronie wgrywać questy pisać tak trochę też zmieniać w kliencie rzeczy , na pythonie niestety się nie znam ;/ i umiem takie ogólne rzeczy , Jak czegoś nie umiem zrobić korzystam z mpc forum i takie tam . znam sie troche w navi troche w BSD i troche w kliencie :) moje doświadczenie ukaże się w pracy pozdrawiam

No to aby stworzyć dobry serwer, to za dużo nie potrafisz szczerze mówiąc ;/

Ale życzę powodzenia.

Opublikowano

Niestety prawda jest taka, że serwery, które są tworzone powstają z rąk osób z pieniędzmi, a nie pomysłem i sercem.

Najlepszym przykładem są kochane gotowce, których mamy na rynku coraz więcej.

Czytając Twój fragment odczułem, że Ci zależy i chcesz zrobić to z serca.

Jeżeli się nie mylę i masz takie zamiary to jak najbardziej mogę polecić.

Chęci to co prawda za mało, ale wszystkiego idzie się nauczyć.

Pozdrawiam i życzę powodzenia. 

Opublikowano

Jeżeli chcesz tworzyć serwery to proszę Cię tylko o to abyś i ich nie publikował :)

Zrób sobie hamachi lub VPS ale na dedyka się nie pchaj..

Już i tak na rynku jest zbyt dużo amatorów którzy biorą się za tworzenie serwera który po paru dniach pada.

NIE POLECAM.

24267682304344824194.gif

Opublikowano

Fumbilia Informuje , że jak bym na wszystkim się znał to bym nie potrzebował teamu logiczne tak ? a gdy znajdę dobrych doświadczonych ludzi to na pewno się nauczę pewnych umiejętności , no cóż ... Pozdrawiam .

Opublikowano

Jeżeli chcesz tworzyć serwery to proszę Cię tylko o to abyś i ich nie publikował :)

Już i tak na rynku jest zbyt dużo amatorów którzy biorą się za tworzenie serwera który po paru dniach pada.

NIE POLECAM.

No własnie: http://www.mpcforum.pl/topic/1233240-jestem-amatorem-potrzebuje-pomocy/?view=findpost&p=10535462 teraz serdeczne wypierdalaj szwabie.

Wkurwiasz każdego w tym dziale, pierdolisz jak pojebany a sam jesteś gówno warty i gówno potrafisz.

Polecam chłopa, miły i i dobry kontakt.

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

Jeżeli ktoś do mnie , napisał i mu nie odpisałem to przepraszam ponieważ mam , problemy rodzinne . I mam nadzieje , że ktoś da mi szansę :) . Oferta O każdą z " posad " nadal aktualne ;)

Opublikowano

NIE POLECAM.

Nie trzeba już nic , mówić jak pan Eragon pozwolił sobie udostępnić twój wpis na

MPC forum < I nie oceniaj innych bo sam nic nie umiesz > 

http://www.mpcforum....post&p=10535462

:)

Opublikowano

Ten wiek 18 +?  Z tego co ja znam większość osób które mają serwery to wiek przeważnie 17 lat. I nie wiem czy to dobry pomysł szukać osoby pełnoletniej. 

Ale widać,że ci zależy. Polecam :) 

Opublikowano

Stary... 18lat? Na 17 przymykasz oko? W Polsce jest może z 10 takich osób i praktycznie każdy ma swój serwer, albo nie poszukuje byle jakiej ekipy.

Życzę powodzenia.

621031404210882313241.png

Opublikowano

Mam nadzieje że jeżeli twój projekt wypali to będziesz miał ogarniętych ludzi w teamie.

pc_Rodgerr.png
Już 3-cie lato z MPC Forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...