Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranga

hryncu04

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale nagle z godziny na godzinę ujęło mi 15k pkt rangi. Mimo, że cały czas biłem kubiki 2v1. Dlaczego tak się mogło stać? 

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale nagle z godziny na godzinę ujęło mi 15k pkt rangi. Mimo, że cały czas biłem kubiki 2v1. Dlaczego tak się mogło stać? 

A system przypadkiem nie dolicza "podkradania" ? 

Opublikowano

15 tyś pkt. rangi?

Sprawdź sobie w Dzienniczku co spowodowało spadek. Sprawdź czy nie spadła ci ilość Poważania (możliwe że podkradałeś skrzynki albo coś w tym typie, biłeś swoje statki)

Możliwe że straciłeś tyle pkt. przez ilość zginięć.

1 Ded = 4pkt mniej ale 15k pkt. byś raczej nie nazbierał przez padania.

Opublikowano

Ja latam aegisem, ale teraz zmieniłem na golca. nie biłem nikogo ze swojej firmy, a skrzynek nie zbieram, bo czekam na event na zeusa. dedłem dziś tylko 3 razy więc to niemożliwe, że to przez to. 

Opublikowano

Aegis daje 8k pkt a goliath chyba 7

Rozumiem jakby ci się powiększyła liczba pkt. do zdobycia, to by wyjaśniało duży przypływ graczy na daną firmę, ale że utrata? dobrze podlicz swoje pkt. rangi i sprawdź co ci ubyło

Opublikowano

Aegis daje 8k rangi, a golen daje 10k i to najwięcej. Ale to i tak jest tylko 2k różnicy. Poza tym nie zmieniam statku od ponad 10 dni. 

Opublikowano

napisz do supportu. Ale jest to też możliwe podczas stracenia dużej ilości poważki, zmiany statku, padania itd

nie czytasz forum czy co? Napisałem w Odpowiedzi "Raczej nie. Nie wiem, co się mogło stać. Napisałem też do supportu, ale od 3 godz nie odpowiadają, więc napisałem też tu" 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...