Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Las Mistycznych Drzew - Obiekty - Isengar

.A.s.e.k.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na chwilę obecną wygląda to zajebiście, dawno nie grałem w Metina ale jeśli tak będziecie się rozwijać to zyskacie we mnie nowego wiernego gracza :)

Opublikowano

W takich chwilach żałuję że w metinie kamera przenika przez ściany.. ale chwila, może da się to zmienić? ;)

na pewno da się to zmienić, bo da się wyłączyć przenikanie kamery przez drzewa za pomocą konsoli. Wystarczy sprawdzić, czy działa to wyłącznie dla modeli spt i pokombinować dla całości ;) Co do modeli to najbardziej podoba mi się mostek, a najmniej te grzybowe domki.

57199140501148694665.png

Opublikowano

na pewno da się to zmienić, bo da się wyłączyć przenikanie kamery przez drzewa za pomocą konsoli. Wystarczy sprawdzić, czy działa to wyłącznie dla modeli spt i pokombinować dla całości ;) Co do modeli to najbardziej podoba mi się mostek, a najmniej te grzybowe domki.

To nie wszystkie modele jakie się znajdą na tej mapie. jest to jeden z czterech jakby krain.

w najbliższych dniach dodamy

ss z obiektów

Skalistej mapy

xxx

Opublikowano

Przedpremierowe info, gdy na fanpage będzie 50 like pokażemy Wam zarys 5 postaci występującej na serwerze Isengar!

czy to ze skyrima?

nie to nie skyrim

Opublikowano

Przedpremierowe info, gdy na fanpage będzie 50 like pokażemy Wam zarys 5 postaci występującej na serwerze Isengar!

nie to nie skyrim

Hah to się uśmiałem.

Zarys.. jak ja lubię to słowo, pokażecie coś żeby ludzie się tym jarali i przyszli na serwer, a na sam koniec napiszecie "No jednak nie wyszło ponieważ coś tam, coś tam.. ale oczywiście to nie Nasza wina!"

Śmiech na sali.

Albo pokazujcie coś co jest skończone i wprowadzicie to na serwer, albo przynajmniej nie róbcie farsy.

Tak samo te mosty lub wyboiste podłoże w domkach, nie wyobrażam sobie zrobienia krętej i wypukłej kolizji do nich, ponieważ metin działa jedynie na płaskich kolizjach wysokości.

No ale zobaczymy, może wprowadzicie jakiś nowy silnik, generację czy cokolwiek innego, co zniweluje moje wątpliwości do tego projektu.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Zajebiste. Chciałbym zobaczyć obiekty w grze.

Na Alistrii w lokacji na 135 te obiekty były i prezentowały się świetnie. Poza tym obiekty te pochodzą z mapy którą ktoś już wcześniej stworzył więc domyślam się, ze na Isengarz'e będzie ta sama mapa. 

Opublikowano

Nie mialem pojecia ze byly na Alistri ale wlasciciel tego serwera nic nie mowil ze je mial.

+ Mapa bedzie robiona od zera przez Barana darwora oraz mnie samego.

xxx

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...