Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podkladka

Minoo122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam podkładki pod mysz Zowie FK. Mam na oku Razer Goliathus Fragged Standard. Tylko nie wiem czy to dobry wybór z tego co wiem są różne rodzaje tych podkładek. Różnią się min. rozmiarem. Mogłby mi ktos pomóc w wyborze? Podkładka ma służyc do gry w Csa.

Opublikowano

Sam posiadam ową myszkę i korzystam z podkładki zowie N-RF2 sprawuje się bardzo dobrze.. typowa szmacianka, teoretycznie nie różniąca się niczym od qck steelseries. Posiadam również razer goliathus control i żałuje wydanych pieniędzy.. wykonanie dobre,ale jak to razer płacisz za Markę a nie za sprzęt. 

Opublikowano

Ja ci polecam jakas raazera lub z nazwa cs:go naprawde fajne i te drozsze daja komfort grania,

CO dają? W jaki niby sposób podkładka "raazera" czy z nazwą "cs:go" daje lepszy komfort od zwykłej szmacianki qck ss czy nawet syfu od 7x? To że płacisz 40 złoty więcej za głupawą grafikę... nie sprawi że będzie ci się grało lepiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...