Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z video

gracz32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego jak zmieniam IP (dodatek do firefoxa) i klikam w zakładkę grzybiarz>gratis>video to pisze mi że obecnie są niedostępne ale jak wchodzę zaraz do karczmy to video się pojawia. Nie chodzi że nie ma reklam ale klikam i pisze że nie ma a wchodzę do karczmy z tego samego IP i mam telewizor, o co tu chodzi?

I pytanie do ludzi którzy również zdobywają grzybki w podobny sposób:

Ile codziennie wyciągacie grzybów i czy macie taką sytuację że np. wczoraj mieliście 20 grzybów, przedwczoraj też a dzisiaj nic, zero?

I czemu z jednego IP mam tylko jedną reklamę? Zmieniałem na prawdę dużo razy IP.

Opublikowano

Pierwszy raz gdy używałem tego sposobu to miałem nawet 50 grzybków dziennie ale później ledwo co kilkanaście grzybów da się wyciągnać bo sam teraz tak mam.I to zależy od IP ile masz video czasami może być 10 lub 1.

6jnc40.gif

Opublikowano

Jak jest napisane, że nie są już dostępne to poczekaj dzień a będą :) Ja średnio mam 5-10 grzybów dziennie, ale używam tylko paru Ip.

Opublikowano
94.213.133.141

63.149.98.48 

Polecam ci te IP na nich ja w ciągu dnia wbiłem 145 grzybków tylko na tych 2 .

Opublikowano

94.213.133.141
63.149.98.48 
Polecam ci te IP na nich ja w ciągu dnia wbiłem 145 grzybków tylko na tych 2 .

A ja ani jednego ;d

6jnc40.gif

Opublikowano

Dziennie zdobywam od 40 do 60 sztuk grzybka. 

Mam swoje IP. Poszukaj w internetach, tam tego jest pełno!

Gram na najnowszym świecie i na brak reklam nie narzekam, a ciągle korzystam z jednego IP :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...