Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dżoszua carry

Lucky Man

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O BORZE kolejna gra z 16 lvla. Jak wrzucę zdjęcie wykerowanej gry soraką adc na botach to znaczy, że soraką adc da się samemu wygrać grę?

PS. to nie jest żaden 'Dżoszua'

Y się nie czyta jako 'dż'

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

"borze" sie pisze przez "ż" wienc kto tu mnie bedzie uczyl jak pisac, huh?

Mnie sie wydaje ze ty na botach to mozesz se co najwyzej surrender wpisywac bo cie cisnom, haha. Gdyby te boty były nafeedowane jak 2 w enemy to by cie zjechaly i bys plakal. 

Jedyne co umisz to pisac ze ludzie grac nie umiejo a sam grasz jak jakies gowno, myslisz ze jestes fajny bo masz duzo postow?

Opublikowano

"borze" sie pisze przez "ż" wienc kto tu mnie bedzie uczyl jak pisac, huh?

Mnie sie wydaje ze ty na botach to mozesz se co najwyzej surrender wpisywac bo cie cisnom, haha. Gdyby te boty były nafeedowane jak 2 w enemy to by cie zjechaly i bys plakal. 

Jedyne co umisz to pisac ze ludzie grac nie umiejo a sam grasz jak jakies gowno, myslisz ze jestes fajny bo masz duzo postow?

'BORZE' było napisane specjalnie, idź się lepiej pochwal kolegom w szkole, że wygrałeś grę yasuo :)

PS. 'wienc' 'cisnom' 'umisz' 'umiejo'

@AntyWarn

Spoko staty, ale to 16 lvle, więc szału nie ma

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Jeżeli "borze" było napisane specjalnie, to jakim prawem osądzasz to co ja napisałem jako moją nieznajomość języka? Skąd masz pewność że to też nie było napisane specjalnie? Skąd wy możecie coś wiedzieć skoro siedzicie tylko na tym forum po to by ponabijać posty i żeby inni uważali was za fajnych. Kolega wyżej napisał żebym się pochwalił kolegom w szkole, lepsze to niż pracowanie na swoją "wirtualną sławę na mpc". 

Piszecie kompletnie nic nie wnoszące do tematu rzeczy, od których się jeszcze rzygać chce. I to WY macie prawo pisać specjalnie z błędami, ale JA już nie? bo co bo mam za mało postów na tym forum? jestem za mało znany wśród was? Przydałby się wam odpoczynek od tego internetu. Zbliżają się wakacje a wy dalej będziecie siedzieć i nabijać posty. Czekacie tylko na okazje aby nabić posta.

Opublikowano

Jeżeli "borze" było napisane specjalnie, to jakim prawem osądzasz to co ja napisałem jako moją nieznajomość języka? Skąd masz pewność że to też nie było napisane specjalnie? Skąd wy możecie coś wiedzieć skoro siedzicie tylko na tym forum po to by ponabijać posty i żeby inni uważali was za fajnych. Kolega wyżej napisał żebym się pochwalił kolegom w szkole, lepsze to niż pracowanie na swoją "wirtualną sławę na mpc". 

Piszecie kompletnie nic nie wnoszące do tematu rzeczy, od których się jeszcze rzygać chce. I to WY macie prawo pisać specjalnie z błędami, ale JA już nie? bo co bo mam za mało postów na tym forum? jestem za mało znany wśród was? Przydałby się wam odpoczynek od tego internetu. Zbliżają się wakacje a wy dalej będziecie siedzieć i nabijać posty. Czekacie tylko na okazje aby nabić posta.

Wybacz, ale siedzę na tym forum prawie 5 lat, a mam tylko 1k postów, więc raczej ich nie "nabijam". On napisał tylko jedno słowo z błędem (do tego obvious, że specjalnie), ty wpierdoliłeś ich więcej = nie byłem pewien co do twojej pisowni. 

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Słaba farma ogólnie i build do dupy gdzie są buty ? i do tego to jest normal..

Bardzo słaba farma :D Tylko 588 :P

@top Ładnie, oby tak do wyższych lvli :D Mainujesz Yasuo?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...