Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MMR pytanie

Ventual

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy da się gdzieś sprawdzić nasze mmr? Porównać mmr innych dywizji?

Jeśli mamy przykładowo gold5 na eune ale niskie mmr to przy przeniesieniu na euw cofa nam dywizje. Czy to samo byłoby z wysokim mmr? Podwyższyłoby nam dywizje?

Opublikowano

Witam

Czy da się gdzieś sprawdzić nasze mmr? Porównać mmr innych dywizji?

Jeśli mamy przykładowo gold5 na eune ale niskie mmr to przy przeniesieniu na euw cofa nam dywizje. Czy to samo byłoby z wysokim mmr? Podwyższyłoby nam dywizje?

Jak masz wysokie mmr to może cię wrzucić wyżej o dywizję, jak mniejsze to cię cofnie proste :P

Opublikowano

Skoro jest taki temacik z taką nazwą to ja się podepną - czy jeżeli gram mecze [placementy] tylko duo z kolegą z Platyny 4 i mam obecnie 6-3 (jedna gra miz ostała) to jest szansa że trafię do golda jakiegoś czy nie :f?

Szansa jest zawszę, ale raczej trafisz do silver 1.. bo system ligowy raczej woli wrzucić kogoś do pierwszej dywizji niż do piątej.. bo z piątej trudno spaść, a system ligowy nie wie do końca jaki jest twój prawdzisy skill i czy faktycznie zasługujesz na golda ;f

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

1. MMR na stronach (op.gg / lolking) pokazuje przewidywalne MMR. Coś kiedyś było że "mmr z przeciwników, minionów i killi" ale nie wiem czy to prawda(chodzi mi o metode w jaki podobno lolking wylicza "mmr").

2. Prawdopodobnie spadłbyś może 1 dywizje. ;D

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...