Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowa Anivia ze Skinem

Kruncher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobno można dostać darmową anivię razem ze skinem z okazji dodania węgierskiej wersji gry, wystarczy ją zmienić i... no własnie nie wiem, translator chuja tłumaczy, wie ktoś dokładnie o co chodzi?

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jesteś pewny, że to prawda? Na węgierskiej stronie lola nie ma żadnej informacji odnośnie tego.. możesz podać jakieś źródło?

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Nie od 27 czerwca, bo dziś jeden koleś z gry mi powiedział o tym, że dostał Anivię razem ze skinem (grał nią, razem na tym skinie), ale nie mogłem się więcej dowiedzieć, bo przez pizdy z Riotu każdy ma bana na czat, a po drugie, nie ma żadnego servera, tylko po prostu węgierska wersja językowa na EUNE. Na głównej stronie LoL'a jest news o tym właśnie po węgiersku, ale translator działa tak c*****o, że kompletnie nie wiem o co chodzi, i dlatego tutaj się pytam, co dokładnie trzeba zrobić by tego skina razem z Anivią dostać. Wystarczy grać po prostu z tym language packiem, czy jak?

Opublikowano

Translator działa ok. W newsie pisze, że wystarczy pograć jakiś czas a węgierskiej wersjii gry, i dostaje się właśnie tą anivię. Poza tym jest napisane, że działa to na wszystkich europejskich serwerach. Ja mam anivie z tym skinem od roku, więc mam to w dupie, ale dla was moi drodzy - powodzenia w zdobywaniu ptaszka ;]

UWAGA - proces przekazywania anivii na twoje konto po zagraniu na wersjii węgierskiej może trwać nawet 3 tygodnie!

Opublikowano

E tam mam ten skin od dawna :P  Polecam go kupić lub zdobyć bo skin może i tani ale zajebiście się nim gra. Szczerze mam ten skin i ten najdroższy i podoba mi się bardziej Drapieżna. Ten najdroższy dostałem z tej skrzynki xD.

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

To z tego rozumiem ze zmianiamy jezyk na Magyar i gramy jedna gre i powinismy dostac postac ze skinem, tak to dziala czy jakos inaczej ?

9598.png

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

Opublikowano

Translator działa ok. W newsie pisze, że wystarczy pograć jakiś czas a węgierskiej wersjii gry, i dostaje się właśnie tą anivię. Poza tym jest napisane, że działa to na wszystkich europejskich serwerach. Ja mam anivie z tym skinem od roku, więc mam to w dupie, ale dla was moi drodzy - powodzenia w zdobywaniu ptaszka ;]

UWAGA - proces przekazywania anivii na twoje konto po zagraniu na wersjii węgierskiej może trwać nawet 3 tygodnie!

Jedyny, który jest zdolny do używania mózgu na poziomie przynajmniej wczesnego gimbazjum, dzięki. Rozegrałem jedną grę na tym language packu i nic, pykne jeszcze potem. Język jest bekowy w luj :D

Opublikowano

Czyli wystarczy zmienić język gry i się dostaje skina?

A tak właściwie które to jest węgierskie?2,3 czy 4 język z tymi dziwnymi znakami?;d

Opublikowano

Nie wystarczy zmienić języka na węgierski. Musisz zagrać kilka gier. 

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Nie wystarczy zmienić języka na węgierski. Musisz zagrać kilka gier. 

To żaden problem mi język nie przeszkadza, możecie podać link dokładnie do tego newsa?

Opublikowano

Na weście też to działa jak zmienię jezyk przez locale.cfg ?

Automatycznie dodają champa i skina ?

Opublikowano

Mam kilka pytań:

1.Ile gier trzeba minimum zagrać i czy muszą to być np 5x5, 3x3, czy mogą to być aramy?

2.Czy te gry muszą być przeciwko ludziom(PVP)

3.Wystarczy zagrać pare gier wrócić na swoje główne konto i tak z dupy dostaje się skina?

Dzięki za odpowiedź.

A i czy jak nie mam Anivi to dostanę skina i ptaka? :D

y6eft.gif

Opublikowano

W związku z niedawnym wydaniem węgierskiej wersji językowej klienta, gracze z EUNE mogą otrzymać prezent. Jednym z warunków jest zmiana pakietu językowego w grze na węgierski aby otrzymać bezpłatną skórkę Bird of Prey Anivia oraz postać (jeśli jej nie posiadamy).

Kolejnym i ostatnim warunkiem jest gra przez jakiś czas (bliżej nieokreślony) właśnie na tej wersji językowej klienta. Proces dodawania skórki i postaci do konta może trwać nawet do trzech tygodni (27 lipca) także proszę o cierpliwość.

Jest to gest w stronę węgierskich graczy i na ich wersji skórka nazywać się będzie Turul Bird Anivia jako nawiązanie do mitologii węgierskiej. Ponadto będzie on zawierać nowy pakiet dźwięków, a także nieoficjalnie lekki upgrade graficzny gdyż obecnie przypomina amerykańskiego orła. Pozdrawiam :)

Informacja skopiowana z forum polskiego Leauge of Legends

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...