Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

G2A shield

zima1o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jako że zdarzyło mi się kilka razy kupić pozwolę sobie się wypowiedzieć w temacie :). Ogólnie rzecz biorąc przed zakupem możesz sobie sprawdzić ratingi każdego ze sprzedających - wiadomo im wyższy rating tym mniejsze ryzyko. Powiem szczerze, że samemu zdarzało mi się kupować bez shielda i co prawda nie miałem żadnych problemów ale polecam jednak wybrać dodatkową ochronę - to tylko 1EUR a masz pewność, że dostaniesz hajs w razie gdyby coś z kluczem było nie tak :)

Opublikowano

jak kupujesz przez g2a shield to dostajesz token, potem idziesz na czat, podajesz token pracownikowi, on Ci daje klucz. w razie problemów on loguje się u Cb na kompie przez teamviewera i Ci pomaga

• 1 rok później...
Opublikowano

Witajcie,

Subskrypcja G2A Shield jest dodatkowym zabezpieczeniem w razie problemów z kluczem, 

W razie jakichkolwiek pytań, proszę brać pod uwagę FAQ G2A, wizytę na naszym czacie lub wysłanie do nas wiadomości. Nasi konsultanci czekają tam 24/7.

Do zobaczenia na G2A!

Drużyna G2A

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Powiem tak nie wiem jak to dokładnie działa ta ochrona, ale nic nie pomaga. Wczoraj kupiłem overwatcha za 200 zł, okazało się że klucz został już użyty, sprzedawca miał 100% ratingu, miałem wykupione g2a shield. Napisałem na live chat, przekierowali mnie na ID g2a, potem kazali mi napisać samemu do sprzedawcy, ale nie mogłem bo nie znalazło mi mojego zamówienia, napisałem znów na live chat, przekierowano mnie znów na ID g2a, a tam napisali żebym napisął do blizzarda z zapytaniem kiedy kod został aktywowany, okazało się że miesiąc temu, odpisałem na ID g2a, raczej dałem im ss`a rozmowy z blizzardem, odpisali podziękowali i czekaj człowieku.... 
Tak więc nie wiem czym się różni z g2a shield a bez...

Opublikowano

Wiesz jestem ciekawy, kiedy. Powiedzieli że w ciągu 3 dni bd miał odpowiedź, ale jak narazie się na to nie zanosi. Ma być 3 dni z tym g2a shield......

Opublikowano

@Krajek96 musisz czekać, Support G2a jest najbardziej pomocnym i nie omija nikogo. Sami mi pomogli kilka razy ze skinami i po 10 minutach wysłali, więc Ci pomogą również z grą. 

Opublikowano

Zawsze bez podatku i bez shielda kupuje, ale ostatnio dostalem zuzyty klucz, wiec poraz drugi juz wolalem kupic z shieldem. (i wtedy byl dobry klucz juz, jakos dyszka z hakiem w plecy :D

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

kupiłem z shield`em i czekam dalej piali że wczoraj wszystko załatwią, i co? dupa. Dzisiaj mi łaskawie o 3 w nocy odpisali od 5, ale nie z rozwiązaniem, tylko z tym że sprzedawca się nie odzywa....

Opublikowano

Ja nigdy nie kupuje z ochroną. Jak podczas zakupu coś pójdzie nie tak to możesz napisać do Suporrtu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...