Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steamguard i rynek

tomekbobek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, wiem zeby odblokowac rynek trzeka kupic cos na steamie i odczekac 30 dni, ale o co chodzi z tym steamguardem, moge zmieniac konta steam bez wyłączania go, bo teraz mam napisane, ze zalogowałem sie na nowym urządzeniu i steamguard zablokowac cos na 7 dni

VmFHaU51U19fX2V1bmVfX18yMjVfX19NY1ZhZ2luYV9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Steamguard chroni przed ukradnięciem konta czy też przedmiotów przez właśnie blokadę ich, ale czasem potrafi się to zbugować i da Ci na tym samym komputerze blokade. Aczkolwiek nie wiem jak to u Ciebie jest, wprowadzając raz powinieneś mieć już przez jakiś czas wprowadzone i nie powinno nic blokować, chyba że gdzieś zalogowałeś się, np. w szkole czy cuś. 

he?

Opublikowano

Musisz czekać i bardzo dobrze bo steam pomyslac zeby nie bylo placzy ze ktos komus konto ukradl.Wystarczy ze zalogujesz sie na przegladarce to wyskoczy ze logujesz sie z innego urzedzenia i musisz na email po kod isc tak samo jak w normalnym steamie sie logujesz po formacie.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

ale wlasnie ja mam tak ze gram w rusta na innym koncie a w cs:go na innym xD, i tak zmieniam konta steam, to ciagle bedzie mi blokowac steamguarda ?

VmFHaU51U19fX2V1bmVfX18yMjVfX19NY1ZhZ2luYV9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...