Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ja mogę się zalogować na swój serwer a inni już nie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam  ci sprawdzić firewall czy ci nie blokuje servera i jak odpalasz go to musisz mieć wyłaczonego anty wirusa bo może ci blokować ps sciagnij gotowego prot mapa ze wszystkimi 

portami a port 80 jest pod strone nie pod logowanie :) 

Możesz mieć także zle zkonfigurowanego clienta pod graczy i pod siebie bo w root i locale musisz podmienic ip oraz pong wypakówujemy go przez file archiwer a edytujemy przez Note pad ++

link do tuta : https://www.youtube.com/watch?v=EkakjK8b390

metin2_by_jumperdesign-d4rkbrj.png

Opublikowano

Polecam  ci sprawdzić firewall czy ci nie blokuje servera i jak odpalasz go to musisz mieć wyłaczonego anty wirusa bo może ci blokować ps sciagnij gotowego prot mapa ze wszystkimi 

portami a port 80 jest pod strone nie pod logowanie :)

Możesz mieć także zle zkonfigurowanego clienta pod graczy i pod siebie bo w root i locale musisz podmienic ip oraz pong wypakówujemy go przez file archiwer a edytujemy przez Note pad ++

link do tuta : https://www.youtube.com/watch?v=EkakjK8b390

Ale w tym game nie ma pongu... (game 34k ) Jak nic nie zmieniał to portem odpowiedzialnym za logowanie jest port 11002, a za kanał 1 - 13000.

EDIT.

A niektóre porty świecą się na czerwono, ponieważ są już odpalone ( powielają się ,np. 11002)

Opublikowano

O IP w root czytałem ale w localach nic, otwierałem locale ale tam były obrazki ekranu logowania itp. żadnego pliku gdzie można jakieś ip zmienić... A pongi powinny być dobre skoro JA mogę się zalogować.

Opublikowano

ziomek podaj skype to ci pomoge bo tak nie mam jak ci pomoc 

musisz zekompresowac metin2.bin programem fire Up i potem go otworzyc za pomoca note pad ++ i podnienic Pong na ten kotory jest podany przy servie bo inaczej nic nie odpali 

Opublikowano

O IP w root czytałem ale w localach nic, otwierałem locale ale tam były obrazki ekranu logowania itp. żadnego pliku gdzie można jakieś ip zmienić... A pongi powinny być dobre skoro JA mogę się zalogować.

Jak już mówiłem wcześniej pongu nie ma na game 34 k, więc nie ma co zmieniać (kolega wprowadza Cię w błąd). A ip zmienisz tylko w root w pliku "serverinfo.py" ( w żadnym locale)

Opublikowano

ps a jak nie chcesz ściągnij sobie pliki By taki nie śmiały najłatwiej na nich postawić server 

jest jescze jedna opcja kiedyś też tak miałem na starym kompie ze ja moglem a inni nie mogli ale zmienilem neta i kompa i teraz mi działa wszystko :) :P 

Opublikowano

Otrzymałem innego launchera od MCTroo oraz pobrałem jeszcze raz PortMap od Terenzo i zaczęło działać.

Dziękuję, temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...