Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BF3 "No packet flow" - pomocy

TheKivo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jakiś czas temu pobrałem darmowego Battlefield'a 3. Szczęśliwy po długich godzinach pobierania odpalam bf'a.

Kliknąłem "Quick Match", na dole wyskoczył mi pasek: "Matchmaking, Joining Server". Otworzyło mi się okno gry. Po ładnowaniu

mapy weszedłem do gry jakby nigdy nic. Po ok. 2-3 minutach gra po prostu się zamknęła. Na stronie battlelog.ballefield.com/bf3/

na dole zauważyłem informację że wyrzucił mnie PB. Z tego co przeczytałem to wyrzycił mnie za to,że nie mam przepływu paczek. 

Oglądałem film na yt gdzie gość pobierał program "OpenVPN" i pliki z "iCloak.com", ale ten program i jednocześnie gra działały

tylko 24h. Myślałem że to wina komputera, ale komputer jest świeżo po formatowaniu i np. Fifa World działają bez zarzutu. Jeśli

chodzi o rodzaj mojego internetu to mam internet radiowy. Kiedy podpisywałem umowę gość mówił mi że internet będzie miał prędkość

100 Mb/s, ale to gówno prawda. Momentami internet działa szybko, ale zazwyczaj działa strasznie. Jeżeli ktoś zna sie na tym to 

bardzo bym prosił o pomoc. Jeżeli rozwiązanie tego problemu wiąże się z jakimś ustawianiem routera to błagam powiedzcie

jak to zrobić bo trochę ogarniam tych technicznych spraw.

Z góry dzięki i mam nadzieje że się uda to naprawić.

P.S. Niżej screenshot tego błędu

post-1194529-0-47567500-1403640120_thumb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...