Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skąd pobrać Dragonica ?

koksiko1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Ostatnio spodobała mi się Dragonica postanowiłem wejść na główną stronę.Jednak nie mogłem jej wyszukać postanowiłem poszukać poradników w internecie lub stron które recenzował lub polecały tę grę wszystkie linki jakie znalazłem przeprowadzały na tę strony : http://pl.gpotato.eu/webzen/ 

Wiem że Gpotato i Webzen się połączyły jednak na żadnej z tych stron nie było nic o Dragonice. :mellow:

Więc proszę was o pomoc gra mi się naprawdę spodobała na tyle żeby siłować się z jej Angielskim więc jeszcze raz proszę was o pomoc.  ^_^

76561198063234165.png

Opublikowano

Wielkie dzięki peter711 byłem na tyle głupi że wchodziłem we wszystkie linki tylko nie ten xD.

@Edit

Znlalazł sie drugi problem :(

Kiedy prubuje się zarejestrować na WarpPortal normalnie wypełniam wszystkie pola jednak zamiast informacj że wysłano potwierdzenie i jakiś tam życzeń czy czegoś :P.

Pokazuje się informacja żeby zaktualizować "Javascript" a dalej jest link do pobrania jakiegoś shovcase czy czegoś tam pobrałem to i nic żadnego emaila.

Postanowiłem się zarejestrować drugi raz i to samo próbowałem się nawet połączyć z Facebokem ale też nic tylko jakiś błąd proszę o Pomoc!!!

:( :(

PS. Sory peter711 że usunołem twoją odpowiedzi z najlepszych. :unsure:

PS2. Sory za błędy jesem błędziażem a pisze w innej przeglądarce bez korekty. :unsure:

76561198063234165.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...