Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tanie Nx'Y Sposob

GamePlayers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za takie cos Morzna otrzymac BANNA na Czat oraz czytaj Forum- Regulamin nie chcemy za nic opłat... A wogóle z kąd mamy to wiedziec ze to nie oszustwo?? :angry:

Opublikowano

Za takie cos Morzna otrzymac BANNA na Czat oraz czytaj Forum- Regulamin nie chcemy za nic opłat... A wogóle z kąd mamy to wiedziec ze to nie oszustwo?? :angry:

lizodup ja najpierw mowie na gg a potem licze czy ktos mi da cos czy nie. 2 sprawa chcesz to uwierz nie to nie ja mam 124k nx i to byla moja sprawa ze powiem z kad mam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

124 tysiące NX? Nie sądzę...

Popieram nie wypłacił byś sie chyba że jestes pracownikiem Nexon a w to wątpie [ ZAMKNĄĆ TEMAT] :O

592a1290c7105_post-136689-126935584131_thumb.jpeg

Opublikowano

ludzie wy nie wiecie co mówicie :/ ja mam za 50 złoty 32 tysiące nx :/ i to w polsce... ale sposób jest moim prywatnym bo kilka miesiecy walczylem

Opublikowano

jak dasz screena to moze uwierze..

Screen nic nie da -.- Jest prosty program Paint którym można wszystko zmienić -.- widać że jakaś tandeta bo 160zł kosztuje 32k nx :/ a 124k .... prawie 7stówek

03091112_Veteran_Leon.png
Opublikowano

ja nie chce zarobić i nie będe nikogo naciągać bo o to nie prosze :/ nie robiłem tego tematu a tanie nx istnieją wy nie znacie polskiej sceny kombata.. cały klan pgs gaming jedzie na tanich nx a wy tu gadacie że nie istnieją :/ za 50 złoty mam 32 k nx i nie gadajcie mi że takie coś nie istnieje... trzeba włączyć mózg i pokombinować.. mi sie udało i mam...

Opublikowano

ja nie chce zarobić i nie będe nikogo naciągać bo o to nie prosze :/ nie robiłem tego tematu a tanie nx istnieją wy nie znacie polskiej sceny kombata.. cały klan pgs gaming jedzie na tanich nx a wy tu gadacie że nie istnieją :/ za 50 złoty mam 32 k nx i nie gadajcie mi że takie coś nie istnieje... trzeba włączyć mózg i pokombinować.. mi sie udało i mam...

Zrób filmik !! A jak powiesz że masz za słaby komputer to jak Ci hack może chodzić <haha>

03091112_Veteran_Leon.png
Opublikowano

@up

Nie dubluj, skąd wiesz, że chodzi o program, a nie o coś w rodzaju strony, która wypłaca kasę na wypisywanie reklam?

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

nie ma hacka na nx a jesli jest to to jest zwykly keyloger ludzie slow mi brakuje na wasze slabe zdolnosci intelektualne... wystarczy dobrze pomyśleć i masz za 50 złoty 32 k nx :/ i nie wciskajcie mi że nie bo tak jest !!! i nie mam żadnego hacka na to :/ kupuje legalnie od nexona

Opublikowano

nie ma hacka na nx a jesli jest to to jest zwykly keyloger ludzie slow mi brakuje na wasze slabe zdolnosci intelektualne... wystarczy dobrze pomyśleć i masz za 50 złoty 32 k nx :/ i nie wciskajcie mi że nie bo tak jest !!! i nie mam żadnego hacka na to :/ kupuje legalnie od nexona

przeciez napisałes ze to juz nie działa!!!

zdecyduj sie!!

Opublikowano

przeciez napisałes ze to juz nie działa!!!

zdecyduj sie!!

co ? przeczytaj posty zanim coś napiszesz... ja nic takiego o hacku nie pisałem poza tym że hacków na nx nie ma !!! bynajmniej do wersji eu... kupuje legalnie nx od nexona i za 50 złoty mam 32 tysiące nx :/ tyle że swoim tajnym sposobem...

Opublikowano

tego akurat nie podam bo sam walczylem o to :/ sam zbierałem informacje i sam to patentowałem i usprawniłem jak dla siebie tyle ode mnie

Opublikowano

tego akurat nie podam bo sam walczylem o to :/ sam zbierałem informacje i sam to patentowałem i usprawniłem jak dla siebie tyle ode mnie

i łaskawie chciałes sie podzielic z nielicznymi userami tego forum..

ban dla niego..tyle mam do powiedzenia...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...