Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny błąd - Ciekawy problem odkryłem ^^

tsdek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem tak sobie na platynie na turkach. Patrze lolnexus - a tam dwa premady w teamie (ja i taki jedna platyna) mówię "what the k***a f**k?"

Jakiś błąd? Czy co? :D Ryze to Ja :) (ranked game)

Screen:

http://scr.hu/0x6r/zu467

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Lolnexus od dawna ma takie błędy wiec wątpię żeby było 2 premadow w tym samym teamie.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Lolnexus od dawno ma takie błędy wiec wątpię żeby było 2 premadow w tym samym teamie.

Generalnie oni byli razem w premadzie, bo jak ich zapytałem czy są razem w premadzie to odpowiedzieli że są i na potwierdzenie mogę do nich na skype zadzwonić :D Inne gry też razem grali. Jak to możliwe?

iz857a.png

Moje poradniki(ANDROID):

Opublikowano

Generalnie oni byli razem w premadzie, bo jak ich zapytałem czy są razem w premadzie to odpowiedzieli że są i na potwierdzenie mogę do nich na skype zadzwonić :D Inne gry też razem grali. Jak to możliwe?

Błąd klienta? Praktycznie nie ma szansy na to żeby w grze rankedowej w jednej drużynie były 2 premady, lub może to być jak wcześniej napisałem błąd klienta tudzież serwera.

Może dlatego, że jest taka możliwość?

W grze rankedowej nie ma takiej możliwości.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Błąd klienta? Praktycznie nie ma szansy na to żeby w grze rankedowej w jednej drużynie były 2 premady, lub może to być jak wcześniej napisałem błąd klienta tudzież serwera.

W grze rankedowej nie ma takiej możliwości.

Może błąd po stronie Riotu? Tudzież podczas gry, gdy napisałem po ang. oczywiście "Pomóż mu na bocie, bo nie poradzi sobie(afk w teamie)" odpisał mi "poradzi sobie, to mój ziomek". 

Bardzo ciekawa sprawa ^^

iz857a.png

Moje poradniki(ANDROID):

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...