Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysły na event!

Szymp3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemankoo! Macie może jakieś pomysły eventowe na ts o tematyce minecraft? Quiz,Idol już był. Daje lajki!

Opublikowano

Moim zdaniem fajne sa parkoury, Xfactor w Minecraft czyli budujecie scenę i na teamspeaku osoba śpiewa ci piosenkę tez bardzo fajne :) Wyścigi koni, świńek, Spleef, Skakanie z dużej wysokości do 1 kratki wody ;)

Pozdrawiam

sygnaturka.png
Opublikowano
Nazwa Eventu : "Magazyn"

Ilość Osób : 10 - 30

Wielkość : Pomieszczenie 75 x 75,nie musi być "kwadratowe"

Chodzi w nim oto ,aby w owym pomieszczeniu administracja serwera rozstawiła dużo skrzyń ok. 100-200.Ma to być magazyn.Np. w co 3-8 skrzyni ma się znajdować jakiś przedmiot.Niektóre wartościowe ,inne mniej

To wszystko ode mnie

Mam jeszcze jedno pytanie : minecraftzasms.tk ,czy to na prawdę działa ? Może będziesz się orientował 

Opublikowano

Spleef. Wiem z doświadczenia, że gracze to lubią, a zabawa jest przednia. =D

Wyścigi świń, koni. Gra w chowanego, strzelanie z łuku, ruletka. WIPEOUT :)

Siemankoo! Macie może jakieś pomysły eventowe na ts o tematyce minecraft? Quiz,Idol już był. Daje lajki!

Może szanowni państwo doczytają temat do końca? 

Zrób event, polegający na naśladowaniu zwierząt występujących w MC (świnka, krowa itp...). 

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Nazwa Eventu : "Magazyn"
Mam jeszcze jedno pytanie : minecraftzasms.tk ,czy to na prawdę działa ? Może będziesz się orientował

Takie strony nigdy nie działają, jest tylko pełno oszustów i "idiotów", którzy się nabierają i kupują tam premium (a raczej tak im się wydaje)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...