Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WoT i te jego lagi.

Tarize

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie pytanko mam, przed chwilą zagrałem w WoT'a po długiej przerwie i myślałem, że wszystko fajnie będzie chodzić jak zawsze bez ścinek, ale teraz jak grałem to ścinka na ścince.WoT może zamierza zoptymalizować chociaż trochę ta gre ?

Opublikowano

Niby tak. W praktyce jednak z update'u na update coraz gorzej, zwłaszcza na starych komputerach. W skrócie: jak masz słaby komputer to masz ściny, jak masz mocny komputer to i tak jest słaba grafika.

Opublikowano

Niby tak. W praktyce jednak z update'u na update coraz gorzej, zwłaszcza na starych komputerach. W skrócie: jak masz słaby komputer to masz ściny, jak masz mocny komputer to i tak jest słaba grafika.

Przecież w 9.1 poprawili wydajność ;_;

Opublikowano

Przecież w 9.1 poprawili wydajność ;_;

Jednym poprawiła się ta wydajność jednym nie, z patcha na patch rozgrywa się loteria. Jednemu będzie lepiej hulać drugiemu gorzej. 

Opublikowano

@Juri. jednym się poprawiła, drudzy nadal jadą na ścinach a trzecim się pogorszyła. Z @LoveCmD się nie do końca zgodzę, bo jedno jest pewne - stale przewagę liczebną wypracowuje ostatnia grupa ;P

Opublikowano

@Juri. jednym się poprawiła, drudzy nadal jadą na ścinach a trzecim się pogorszyła. Z @LoveCmD się nie do końca zgodzę, bo jedno jest pewne - stale przewagę liczebną wypracowuje ostatnia grupa ;P

Jest zauważalna większa liczba FPS'ów, lecz dziś po tej łatce była tragedia z rana. Ciągle ścinki, czerwona kropa itd. Zresztą @marvelus113 widział jak się denerwowałem. :)

Co do pytania, rozegraj kilka bitew ze względu na to, że znów musi się od nowa wczytać, a jeśli nie pomoże skorzystaj z poradnika Juriego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...