Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiro2 Polska gildia-Zapraszamy!

GrzechuPL45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I

I

I

I

I

I
I

I

I

I

I
I

I

I

I

PolacyToMY

W zamierzchłych czasach wśród wojen , gdy ludzie byli blisko zagłady, pojawili się Oni. Z ich postaci biła biel co drogę oświetlała uczciwym, by świat uczynić szczęśliwym.

Swoim doświadczeniem i zdolnościami walczyli z demonami, duchami i smokami . Lecz pewnego dnia spotkali bestię okrutną, która z Otchłani wyszła, z uśmiechem, na splamionych krwią wargach i oznajmiła tonem tryumfu „Zginiecie”.Przed szereg wystąpiło ich troje*, a w oczach ich było widać męstwo. Byli to herosi walczący co poczwary się nie bali. Ruszyli przed siebie z okrzykiem: „Za walność” i weszli do Otchłani .Bestia zaśmiawszy się, wyszła im na spotkanie, zaryczała i do ataku się zabrała. Bohaterzy z wielka odwagą potwora poskromili i wielki tryumf zdobyli, by pokój i miłość na świecie zagościły.Nasza historia jeszcze się pisze , aby mieć w niej swój DOŁĄCZ już dzisiaj !
8638814036275821194353.png

ZuluJP

DajeDupy

8189914036275831194353.png

TS3 - jest to najważniejszy wymóg aby dołączyć do naszej gildii, bez tego możecie zapomnieć o grze z nami !!!
● Kultura osobista - nie tolerujemy zachowań graczy którzy, obrażają nas i naszych bliskich, co do wulgaryzmów to już sprawa osobista, zachowuj się tak jak Cie wychowano
●50 lvl +● EQ - w miarę ogarnięte.
●Poczucie humoru - dużo żartujemy na TSie, tyramy się itp
W gildii panuje zasada "jeden za wszystkich, wszyscy za jednego"

5234214036275841194353.png

● Przyjemną grę i przesiadywanie nocami na TSie
● Rożnego rodzaju eventy gildyjne.
● Pomoc w eq, oczywiście nie zrobimy nikomu eq o tak, coś za coś, jeśli Ty będziesz skory do pomocy odwdzięczymy się kilkakrotnie.

Pozdrawiamy

Kontakt:

Metin2 - Napisać do nas na pw
Forum - PW. Do mnie

REKRUTACJA ON

Opublikowano

Regulamin MPC przewiduje takie tematy? o.O

Tak czy siak, nie jestem pewna, czy gildię mogę polecić. Gracz zuluJP, jako lider, wymaga od innych kultury osobistej, którą sam do końca niestety nie może się poszczycić.

● Kultura osobista - nie tolerujemy zachowań graczy którzy, obrażają nas i naszych bliskich, co do wulgaryzmów to już sprawa osobista, zachowuj się tak jak Cie wychowano

Na serwerze Ethandia.pl był osobą bardzo nielubianą, a ostatecznie swoją karierę skończył z banem permanentnym za obrazę. Zresztą zapewne za ten post też polecą różne epitety w moją stronę.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Regulamin MPC przewiduje takie tematy? o.O

Tak czy siak, nie jestem pewna, czy gildię mogę polecić. Gracz zuluJP, jako lider, wymaga od innych kultury osobistej, którą sam do końca niestety nie może się poszczycić.

Na serwerze Ethandia.pl był osobą bardzo nielubianą, a ostatecznie swoją karierę skończył z banem permanentnym za obrazę. Zresztą zapewne za ten post też polecą różne epitety w moją stronę.

Przepraszam grałem na serwerze Ethandia.pl pod nickiem SeeLong Wojownik mental 70lvl, ZuluJP to zostal zbanowany po moim przybyciu na serwer, z dego co się przed chwilom dowiedziałem od graczy mój nick na Shiro2 to tylko zbieg okoliczności z Ethandia.pl :)

ZuluJP

DajeDupy

Po ile macie lat i jakie Lvl posiadacie ?

Woj body 80 buff 75 :) Lat 15 a czy to jakaś przeszkoda?

Polacy nie grają na takich szitach

ogólnie szkoda czasu bo ten serwer to dno

Mówi osoba, która wbiła tam 10lvl lub w ogóle  tam nie grała, serwer jest dość łatwy i gra bardzo dużo osób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...