Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Support

B3DB0Y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie skierowane do osób mainujących/ grających dużo gier supportami.

Mam pewne obawy, czy grając ciąglę supportami morgana/thresh gdy zdobędę wyżesze dywizje i będę np. chciał zagrać na innej linii typu top czy będę mocno odstawał w farmie, stylu gry itp?

Opublikowano

Nie wiem czy da się zapomnieć farmic, ale tak jak kolega wyżej mówi po zagraniu iluś tam gier na supporcie zagraj te kilka normali aby wrócić do wprawy.

Zapomniałem dodać ze gdy wbijesz te kilka dywizji na pewno nie będziesz odstawał bo przecież w końcu jakoś sie tam dostałeś no nie? Wiec powinies dać rade.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Ogólnie jak nagle z suppa chcesz zejść na inną linię, to wcale nie będzie to takie trudne. Farmić się nie oduczysz. Wystarczy wyczuć moment, kiedy powinieneś dobić i tyle. Wiadomo, jak masz "akcje" często na linii, to farmy nie będziesz miał takiej, co koledzy na bocie.

Poćwicz na normalach, ew na customie.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Trochę będziesz, ale pamiętaj ze wybijając się na jednej linii uczysz się tez innych, warto zagrać kilka normali na topie czy midzie by zalapac o co chodzi i nie pchać się na ranki z tylko jedna linią.

3d8b54f471ac3645gen.png

Moja sygna:

http://img341.imageshack.us/img341/1362/betternerfireliasig.png

Kiedyś były czasy gdzie wszyscy byli równi, a teraz modek wysokość sygny 400 a dla szaraków 200 pozdro frajerzy!

Opublikowano

Tak naprawdę support to najtrudniejsza linia moim zdaniem, sam gram nim i wiem, że zwyczajnie supporta nikt nie docenia i jeszcze czasem obwinia o wszystko co złe na tym świecie. Grając nim nauczysz się grać również na każdej innej linii (o ile jesteś dobrym obserwatorem), a farma i tak zależy od twojego championa.

Opublikowano

Zależy. Po wbiciu wyższej dywizji grając supportami mocno dostawałem na linii, pograłem kilka gier normalnych i się dostosowałem. 

Więc moja rada:

Wbijesz większą dywizję poprzez grę supportem, zagraj kilka normalnych gier na linii. Nie warto psuć innym gier rankingowych ;D

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Tak naprawdę support to najtrudniejsza linia moim zdaniem, sam gram nim i wiem, że zwyczajnie supporta nikt nie docenia i jeszcze czasem obwinia o wszystko co złe na tym świecie. Grając nim nauczysz się grać również na każdej innej linii (o ile jesteś dobrym obserwatorem), a farma i tak zależy od twojego championa.

Support to najłatwiejsza linia. Biezesz taka Morgane i w dupie masz wszystko, trafiasz q kupujesz wardy team wygrywa albo przegrywa, z tym ze morgana jest łatwo pomoc teamowi bo sheld i q nie raz ratuje dupe i h*j

3d8b54f471ac3645gen.png

Moja sygna:

http://img341.imageshack.us/img341/1362/betternerfireliasig.png

Kiedyś były czasy gdzie wszyscy byli równi, a teraz modek wysokość sygny 400 a dla szaraków 200 pozdro frajerzy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...