Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec prosze was o pomoc, poniewaz wiem ze mozna odlurowac moooby na chyba 7 pietrze (pietro po kowalu czyli metki) i po zbiciu wszystkich metkow smierci ukazuje sie resp z noobami i metkiem morderstwa... Chdzi mi o to, jak dobrze odlurowac te mooby i je zbugowac aby sie nie ruszaly i nie podchodzily do mnie do metka... Wiem ze takie cos istnieje tylko nie wiem jak to zrobic dlatego moja prosba... Za kazda pomoc leci 5* + !!!

Opublikowano

Haha @up nedzna podrobka Moua , ktora nie potrafi pisac :lol:

przed ubiciem ostatniego metina kazdy idzie pod sciane i 1 osoba najlepiej na boju dobija ten metin luruje wszystkie mooby idzie na 2 koniec sali i pada i reszta odchodzi od sciany i bija metina ta osoba musi ciagle lezec , chyba ze jest na tyle silna to moze sie potowac ale musi stac w miejscu.

Opublikowano

Heh... Najlepiej zrobic tak.

Lurujesz potwory na drugi koniec wieży, padasz

Jak wstaniesz masz ok 3 sec na niewidzialanym zeby uciekac. Najlepiej uzyc wtedy bialej flagi i nie gonia nas.

TTRocmxfX19ldW5lX19fMTk3X19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

hehe nie no jak zobaczylem post Mouhtains to sie kurv prawie przewrocilem jaka podrobka kurv wez sie koles otrzasnij wez slownik jezyka polskiego do reki i przeczytaj a pozniej bier sie za pisanie postow ''samykam'' hahah jaki zalex ;p to po 1 a po 2 zdobadz prawa....

Nie bądz cham daj +

Moj Tut Sposob na zarabianie.

bogdanek.png

Prosze o Sciagniecie tych %%

Opublikowano

zaluruj moby do sciany biala flaga i juz jest ok

Mounthains dodana 01 lipiec 2010 - 05:27

Poziom został podwyższony obraza mnie w sygnie

Mounthains dodana 30 czerwiec 2010 - 12:49

Poziom został podwyższony nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Ja ci powiem jak , robilem to Bodym oraz WPekiem na PL .

Body mial 611defa i bufa 42% . Jak walisz ostatniego metka (musi byc to ten obok ktorego sie respi potem 70lvl) - Trzeci od lewej storny po przenieieniu albo 2 od prawej .

Wszyscy co z toba ida musza pasc zeby ich moby nie gonily . Zgarniasz najpierw pierwsza polowe , stajesz na pare sekund az sie wszystkie zbiora , jezdzisz po kawalku (nie zabijaj mobow) i jak zlurujesz wszystkie moby z calej platformy to jedziesz z nimi pod sciane na przeciwna strone od metka . stajesz przy scianie i jak wszystkie podejda to klikasz w "Biala Flage" znikasz i wracasz jak anjszybciej pod metka . Jesli dobrze zebrales moby to juz zaden nie podejdzie .

Z bodym mozesz miec problem ze ci hp zjada i padniesz :) Polecam 600defa , tarcze 10-15% bloku , bufa 40-45% blogo . i 14-15k hp . Jesli niewystarczy to potka na 150defa i juz ci nic nie zrobia

Z WP robie to samo . Tylko ze mam tam strach na G . Klikam w flage , wlaczam strach i juz mnie nie gonia . (Moby cie nie gonia jak masz strach jezeli masz ten sam lub wyzszy lvl) Moby na metkach maja do73lvl .

Jesli idziesz sam solo WP to nawet nie musisz lurac , wlaczasz strach i poki ci nie padnie (wlaczaj jak juz sie bedzie konczyl) walisz metki

Mysle ze pomoglem . Wazne zeby te sooby co leza nie wstaly bo moga zlurowac moby , jak zabijesz 1 respia sie 2 :]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...