Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auto] Do 7000 SB

sequsek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Jakieś pomysły? Generalnie chodzi mi o auto do wyścigów/pościgów. Drfty mnie nie interesują.
Dzięki :)

Edit: Jakby jeszcze części można byłoby podać to byłbym wdzięczny.

Opublikowano

Do pościgów i ucieczek masz dość dobrych aut dostępnych za IGC, więc nie ma sensu wydawać na nie SB.

Natomiast jeśli chodzi o auta do wyścigów, to jest kilka możliwości. Najlepiej będzie, jeśli napiszesz, jakie auta już masz i do której klasy samochód chciałbyś kupić.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Niestety mam tylko marną silvie, więc dlatego chciałem zaczerpnąć paru propozycji. Chodzi mi generalnie o klasę A, bo z tego co widziałem większość z klasy S, jest wiele droższa. Także samochód z klasy A i odpowiednimi częściami do wyścigu.

Opublikowano

Niestety mam tylko marną silvie, więc dlatego chciałem zaczerpnąć paru propozycji. Chodzi mi generalnie o klasę A, bo z tego co widziałem większość z klasy S, jest wiele droższa. Także samochód z klasy A i odpowiednimi częściami do wyścigu.

Silvia nie jest zła :)

Przedstawię Ci kilka rozwiązań:

1) Dozbierać 1100 SB lub poczekać na wyprzedaż i kupić Pagani Zondę Cinque - na wyścigi i dragi w klasie S.

2) Kupić Nissana Nismo za 5000 SB - na wyścigi w klasie A. Do pozostałych 2000 SB możesz dorzucić jeszcze 500 i kupić również Toyotę MR2 za 2100 SB - na wyścigi w klasach D,C,B.

3) Zaczekać na wyprzedaż i kupić Pagani Zondę F (auto dostępne tylko na wyprzedażach w cenie 4800 SB) - na wyścigi do klasy A oraz Toyotę MR2 za 2100 SB - na wyścigi w klasach D,C,B.

Krótko o wymienionych wyżej autach:

Pagani Zonda Cinque - miażdżący rywal w klasie S zarówno na dragach jak i spritnach/torach, może ją pokonać jedynie McLaren F1 Elite dostępny za 22000 SB.

Nissan Nismo - dobry konkurent klasy A, cechuje się nadzwyczajnym przyspieszeniem, dobrą prędkością maksymalną, średnim/słabym nitrem i trudnością opanowania na zakrętach.

Pagani Zonda F - jej żywioł to kręte trasy, auto dobrze trzyma się drogi, pewnie pokonuje zakręty, ma bardzo dobre przyspieszenie i mocne nitro, jedyną jej wadą jest niska prędkość maksymalna, dlatego polecam ją na odcinki z wieloma zakrętami. Dodatkowo warto dodać, że bardzo łatwo jest ją wymaksować w klasie A.

Setupy części:

• Cinque:

Silnik: Żółty

Doładowanie: Niebieskie

Przekładnia: Żółta / Czerwona

Zawieszenie: Niebieskie / Zielone

Hamulce: Żółte / Zielone

Opony: Żółte

• Nismo

Silnik: Żółty

Doładowanie: Zielone / Żółte

Przekładnia: Żółta

Zawieszenie: Niebieskie / Czerwone

Hamulce: Zielone

Opony: Żółte

• Zonda F

Silnik: Żółty / Zielony

Doładowanie: Niebieskie

Przekładnia: Żółta / Czerwona

Zawieszenie: Czerwone / Żółte

Hamulce: Żółte / Niebieskie

Opony: Czerwone

HB5fLf7.png

Opublikowano

A jakie skile do cinque?

Jeśli chcesz ją pod dragi to wkładasz dragowe (są tylko dwa - przyczepność na starcie i - zwiększenie obrotów do perfekcyjnej zmiany biegów).

Natomiast jeśli pod wyścigi to maxujesz doskonały start (do 5 sekund), a resztę slotów poświęcasz na moc, działanie i odnawianie nitro.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...