Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Technik | Programista | Quester | CM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co konkretnie?  ^_^

Topic.

Wypisanie umiejętności nie jest nic warte, jeżeli nie pokażesz próbki swojej pracy/możliwości albo ludzi z którymi współpracowałeś.

Ty zamknij ten ryj gauganie zajebany.

Wypisujesz na tym mpc jaki to z ciebie spec.

A twoja Resthea to byla kupa gowna do złamania na jednego filtra . PZDR

Kazduś.... 

Opublikowano

Ty zamknij ten ryj gauganie zajebany.

Wypisujesz na tym mpc jaki to z ciebie spec.

A twoja Resthea to byla kupa gowna do złamania na jednego filtra . PZDR

Pochwal się ile Twoje gówno stało.

Do złamania na jednego filtra, a ani razu nie padła od DDOSA, tylko sprzedali pliki p********y zjebie.

@nie znam, neutral.

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

Pochwal się ile Twoje gówno stało.

Do złamania na jednego filtra, a ani razu nie padła od DDOSA, tylko sprzedali pliki p********y zjebie.

@nie znam, neutral.

K***a widac ze to random j****y bo nic nie wie. Ciekawe czemu do chuja resthea co 5min padała i nie mozna bylo grac Co za zjeb. Pliki sprzedal srenitnios kiziorowi pare dni po offnięciu i padnięciu serwera tłumanie zaj****y. Gówno wiesz to sie k***a nie udzielaj pederasto p********y..

Kazduś.... 

Opublikowano

Również nie znam, lecz ze względu na zachowanie w temacie nie polecam.

Przydało by się żeby jakiś mod ogarnął temat.

Opublikowano

Również nie znam, lecz ze względu na zachowanie w temacie nie polecam.

Przydało by się żeby jakiś mod ogarnął temat.

Jak byś postąpił na moim miejscu gdy ktoś cie krytykuje nawet nie znając cię?

Temat odnawiam teraz przez ten cały spam..

Opublikowano

Jak byś postąpił na moim miejscu gdy ktoś cie krytykuje nawet nie znając cię?

Temat odnawiam teraz przez ten cały spam..

No trochę też nie w porządku zachowanie ze strony innych osób. Może po prostu podaj przykłady swoich prac aby pokazać jakie masz doświadczenie w tym co opisałeś że potrafisz.

Opublikowano

No trochę też nie w porządku zachowanie ze strony innych osób. Może po prostu podaj przykłady swoich prac aby pokazać jakie masz doświadczenie w tym co opisałeś że potrafisz.

Np jakie? Napisać tutoriale jak zrobic banalne rzeczy? Nie oferuje sie jakos grafik czy też python master aby pokazywac swoje doswiadczenie. Nie mam pojecia jak to pokazac . 

Opublikowano

Skoro potrafisz to pokaż coś co wykonałeś? Musiałeś chyba coś próbować robić, żeby się nauczyć i teraz możesz się tym pochwalić.

Opublikowano

Skoro potrafisz to pokaż coś co wykonałeś? Musiałeś chyba coś próbować robić, żeby się nauczyć i teraz możesz się tym pochwalić.

Mam pokazać jak ustawić kordy npc? jak zeedytować handlarzy? jak dodac mapy/zbroje itd? Jak napisac questa ? Powaznie? -.- Nie rozumiem.

Opublikowano

Mam pokazać jak ustawić kordy npc? jak zeedytować handlarzy? jak dodac mapy/zbroje itd? Jak napisac questa ? Powaznie? -.- Nie rozumiem.

Masz napisać jakiegoś questa - pokazać jak to robisz. Masz pokazać jego wykonanie i funkcjonalność, a zarazem wydajność, masz pokazać, że jesteś kreatywny i umiesz wymyślić coś innowacyjnego. Masz się chwalić, żeby pokazać, że jesteś lepszy, bo to co wymieniłeś to każdy umie.

Edit.

Tak dla scisłości, quest - nie myślę o misji fabularnej.

I to co wymieniłeś wyżej, a nie w 1 poście. *

Opublikowano

Nie wymagajcie od niego za dużo ponieważ nie potrafi napisać FreeBSD poprawnie bo wsadza pomiędzy Free a BSD spacje.. :) ale żeby nie było że czepiam się o spację to chciałbym Ci napisać że wyzywanie mnie od idiotów nie jest na miejscu ponieważ jesteś kilkanaście poziomów pode mną chyba że pochwalisz się jakimś projektem na skalę polski(tak ja taki posiadam).

Człowieku, nie kompromituj się.,.. Ten twój serwer na skale Polski? Śmiać się chce hahahahah...

@Topic. Polecam Cię.. I mniej na nich wyjebane.. Zazdroszczą ;*

Opublikowano

Ciekawe czemu do chuja resthea co 5min padała i nie mozna bylo grac

Bo byłem developerem, głównie clientmasterem, a nie znałem się na zabezpieczeniach. Zresztą nie miałem na to zbyt dużego wpływu, serwerownie źle wybraliśmy, odcięli wszystkich po chwili ddosów.

Zauważ że póki byli gracze, to serwer jeszcze działał. Wniosek na przyszłość - nie brać się za administrowanie serwera, zlecić to komuś kto się lepiej na tym zna, a samemu ogarniać od strony developerskiej.

blp7wo.jpg

Lintan ™

Pokaż przykładowy rajd/dungeon  :P

sygnatura2.png

Opublikowano

Człowieku, nie kompromituj się.,.. Ten twój serwer na skale Polski? Śmiać się chce hahahahah...

Chodzi o m-bota z którego korzystają serwery ts w całej Polsce... Nie zrozumie a komentuje.

To potrafi raczej większość osób na mpc interesujących się chodź trochę tworzeniem serwerów. Jeśli chcesz by ktoś cię przyjął to pokaż czym się wyróżniasz tak jak kolega wyżej napisał.

Opublikowano

Ty widzę że masz coś z autora tematu bo on nie potrafi pisać a ty czytać.

logo.png

Opublikowano

Ty widzę że masz coś z autora tematu bo on nie potrafi pisać a ty czytać.

Ty masz większy problem z czytaniem kolego. Jesteś kilkanascie poziomów nad nim? On tu się nie ogłosił jako technik ts3 a Ty tu wyjebałeś z m-botem dobra beka. 

Po za edytowaniem i wgrywaniem prac z zagranicznych for niczego więcej co on tu zaoferował nie potrafisz. Więc po co tu gadać o skali polski? Jak zagraniczne fora to pewnie skala światowa xDDDD

@topic neutral ponieważ nie potwierdziłeś swoich możliwości.

Pisanie questów? Python?

Stwórz tablicę jedno wymiarową z 10 wartościami od 1 do 10, potem sprawdź czy znajdują się w niej liczby 2,7 jeśli tak zwróć 1 jeśli nie zwróć 0.

Jak wywołać pythonem questa? Pozdro

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Ty masz większy problem z czytaniem kolego. Jesteś kilkanascie poziomów nad nim? On tu się nie ogłosił jako technik ts3 a Ty tu wyjebałeś z m-botem dobra beka. 

Po za edytowaniem i wgrywaniem prac z zagranicznych for niczego więcej co on tu zaoferował nie potrafisz. Więc po co tu gadać o skali polski? Jak zagraniczne fora to pewnie skala światowa xDDDD

@topic neutral ponieważ nie potwierdziłeś swoich możliwości.

Pisanie questów? Python?

Stwórz tablicę jedno wymiarową z 10 wartościami od 1 do 10, potem sprawdź czy znajdują się w niej liczby 2,7 jeśli tak zwróć 1 jeśli nie zwróć 0.

Jak wywołać pythonem questa? Pozdro

Ogłosił się jako programista ;) idź robić ten Twój marny serwer i pytaj ludzi czy mają dobre internety:

5362714037036761121809.jpg

@DonMamutos

To jest publiczne forum i mogę pisać co mi się podoba a Ty jeszcze pisząc że wyjezdzam z m-botem pogrążasz się bo osiągnął on sukces i topowe serwery w pl go używają. A Ty jedziesz także na moim bocie z wersji crackowanej więc powodzenia bo to już jest karalne i oczywiście po dzisiejszej rozmowie tego nie zostawię(nagranie z Naszej rozmowy na ts3 również posiadam) ;)

@ oczywiście tą inteligentną rozmowę wstawię pod Twoją prezentacją serwera jak i parę innych screenów.

Pozdrawiam Adams.

logo.png

Opublikowano

Ogłosił się jako programista ;) idź robić ten Twój marny serwer i pytaj ludzi czy mają dobre internety:

@DonMamutos

To jest publiczne forum i mogę pisać co mi się podoba a Ty jeszcze pisząc że wyjezdzam z m-botem pogrążasz się bo osiągnął on sukces i topowe serwery w pl go używają. A Ty jedziesz także na moim bocie z wersji crackowanej więc powodzenia bo to już jest karalne i oczywiście po dzisiejszej rozmowie tego nie zostawię(nagranie z Naszej rozmowy na ts3 również posiadam) ;)

@ oczywiście tą inteligentną rozmowę wstawię pod Twoją prezentacją serwera jak i parę innych screenów.

Pozdrawiam Adams.

No to już zapytać się nie można czy internet ma dobry? może bym chciał zakupić :)

Nie chwal się tak już tym mbotem bo to jest dział metina i kolejny raz Ci powtarzam że nie wnosi nic on do tego tematu.

Btw. Uzyskiwanie dóbr materialnych sprzedając własny towar bez odprowadzania podatku też jest karalne. Tak jak to robisz z własnym botem.

Wchodziłeś mi na ts i podpinałeś się pod querego + pokowałeś administrację pisząc im obraźliwe wiadomości . Pilnuj następnym razem swoich zabawek a nie mi tu fisiujesz, ja tylko chciałem uzyskać pomoc a Ty zrobiłeś z tego aferę co było złym posunięciem z Twojej strony :)

Pozdrowienia od shishy i majstra. Życzę samych sukcesów buźka ;*

1EPZ6G.gif

Opublikowano

No to już zapytać się nie można czy internet ma dobry? może bym chciał zakupić :)

Nie chwal się tak już tym mbotem bo to jest dział metina i kolejny raz Ci powtarzam że nie wnosi nic on do tego tematu.

Btw. Uzyskiwanie dóbr materialnych sprzedając własny towar bez odprowadzania podatku też jest karalne. Tak jak to robisz z własnym botem.

Wchodziłeś mi na ts i podpinałeś się pod querego + pokowałeś administrację pisząc im obraźliwe wiadomości . Pilnuj następnym razem swoich zabawek a nie mi tu fisiujesz, ja tylko chciałem uzyskać pomoc a Ty zrobiłeś z tego aferę co było złym posunięciem z Twojej strony :)

Pozdrowienia od shishy i majstra. Życzę samych sukcesów buźka ;*

Odprowadzam od tego podatki nie martw się :) Daj dowód że coś takiego robiłem bo teraz piszesz rzeczy wyssane z palca bo jestem zbyt poważnym człowiekiem aby robić takie głupstwa :)

Złym posunięciem? Co Ty mi możesz zrobić człowieku? Podpowiem Ci - pierwsza litera to 'n' ostatnia 'c' a w środku 'i'  <_< 

A Ty jesteś normalny? Posiadasz crackowaną wersje bota i piszesz do założyciela o pomoc.. no brawo brawo :)

kończę z Tobą dyskusję i już tutaj nie wchodzę.

logo.png

Opublikowano

Odprowadzam od tego podatki nie martw się :) Daj dowód że coś takiego robiłem bo teraz piszesz rzeczy wyssane z palca bo jestem zbyt poważnym człowiekiem aby robić takie głupstwa :)

Złym posunięciem? Co Ty mi możesz zrobić człowieku? Podpowiem Ci - pierwsza litera to 'n' ostatnia 'c' a w środku 'i'  <_< 

A Ty jesteś normalny? Posiadasz crackowaną wersje bota i piszesz do założyciela o pomoc.. no brawo brawo :)

kończę z Tobą dyskusję i już tutaj nie wchodzę.

Nie użyłem nawet tego bota :*

Zapytałem CIę tylko o problem który się pojawia przy wgrywaniu.

Nie no ja Ci nic przecież nie będę robił, jestem zbyt poważnym człowiekiem żeby jakieś problemy Ci robić ;)

Życzę Ci powodzenia w prowadzeniu serwera i dziękuję za jakże miłą wymianę zdań. Papa :*:*:*

@topic Czekam na potwierdzneie umiejętności autora tematu. Pozdrawiam

1EPZ6G.gif

Opublikowano

@DonMamutor i @Thoria widze Was to juz powialo konkretnie. Po co wy spamicie tutaj czlowiekowi... Pogadajcie Sobie na PW albo spotkajcie sie w realu i dajcie po pysku i bedzie zalatwione. Zachowanie podstawowki.

@Toppic
Jesli podasz mi swoje GG mozemy porozmawiac o jakiejs wspolpracy. Nie bede sie dogadywal przez prywatna wiadomosc na MPC.

@Offtopic
Spamiac u innych ta osoba Wam moze sie odwdzieczyc i bedziecie mieli wtedy problem ze spamem jak ten gostek.

@Offtopic
Brak polskich znakow sponsoruje moja boska klawka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...