Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy te parametry wystarczą do nagrywanie minecraft'a ?

wikingg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam takie pytanie czy te parametry wystarczą do nagrywania minecrafta'a ?  procesor intel pentium dual core 2x2.13 , płyta główna gigabite,pamięć 4 giga ddr2,dysk twardy 500 giga,karta graficzna ge.force gt 220 1 giga. windows 7 64 bit,

Opublikowano

Mam podobne parametry tyle ze grafike zintegrowana procek 2x2,56 ram 4gb ddr3 oraz dysk sata 2 160gb i laguje przy nagrywaniu wiec mozesz zapomniec:)

Liczba Postów wbijamy osiągniecie:

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

Opublikowano

Wbrew pozorom, minecraft nie jest zbyt wymagającą grą (w porównaniu z bodzjże BF4 czy Watch Dogs).

Zestaw wystarczy, ale bez szału. Ile masz fps'ów bez nagrywania?

Member | Mentor Minecraft

nothing else.

Opublikowano

Ile masz fps'ów bez nagrywania?

Jeszcze nie mam tamtego komputera gram na innym i na nim mam 100 fps czasem po 60.

Ten co podałeś wyżej. Ile za niego chcą?

500 ZŁ ale ja daje telefon samsung galaxy ace 2 + zniszczony i nie zadbany tablet lark 70.0

Opublikowano

Wiking mógłbyś podać dokładnie spisane parametry tego i tego komputera? Na tamtym zdjęciu nie widać ramu, zbiorczej pamięci karty

graficznej itp.

Ja mam 4x3,2 GHZ, 8 gb ramu, 2gb karty graficznej wszytsko chodzi na 60 fps :D

reklama.png

Opublikowano

skąd mam ci wziąć parametry bo ja nie wiem gdzie to się sprawdza zobaczyłem poradnik i zrobiłem to co tam pisało dasz jakieś info ?

Opublikowano

Kolumb_PL mogę podać czy tylko parametry aktualnego komputera bo tamtego jeszcze nie posiadam.

Procesor:AMD Athlon II X2 250 Procesor (2 CPUs),~3.0GHz

Pamięć:2048MB RAM

Pliki Stronicowania:3104MC użytych, 717MB dostępnych

Karta graficzna ATI Radeon HD 4200

Nie wiem gdzie resztę znaleść.

Opublikowano

Słaby, a wręcz chu*owy procesor do nagrywania minecrafta, ja przy swoim procku i3 540 3.07ghz  mam przy nagrywaniu 35fps.

Jeszcze nie mam tamtego komputera gram na innym i na nim mam 100 fps czasem po 60.

500 ZŁ ale ja daje telefon samsung galaxy ace 2 + zniszczony i nie zadbany tablet lark 70.0

To słabo, za taką cene można wyciągnąć coś lepszego.

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

To słabo, za taką cene można wyciągnąć coś lepszego.

Yhymm jak pisałem to gości to mówili że im się nie opłaca daje samsung galaxy ace 2 i tablet lark 70.0

Opublikowano

Ale ja jeszcze nie mam tamtego komputera zamierzam go kupić i nie wiem czy jest lepszy od tego co teraz mam.

Opublikowano

Twoje parametry nie należą do najlepszych, możesz mieć spadki fps'ów gdy włączysz nagrywanie.

Wiem, bo sam nagrywam klocuszki i mój laptop również nie jest najlepszy... :v

Skoro masz tylko 500GB pamięci musisz uważać, bo nagrania prosto z programu ważą bardzo dużo.

//Właściwie czemu się nas pytasz? Jak nie sprawdzisz to nie będziesz wiedzieć. :>

1367996595-U582588.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...